SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER: “HAYATI VE ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN ÖLÜMÜ GÖZE ALAN BİR MİLLET ASLA YENİLMEZ”

BAŞKAN ÜNER: “HAYATI VE ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN ÖLÜMÜ GÖZE ALAN BİR MİLLET ASLA YENİLMEZ”
Bu haber 20 Temmuz 2020 - 11:46 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından ilçede bir dizi etkinlik düzenlenerek idrak edilen 15 Temmuz Anma programları kapsamında, camilerde cuma namazı sonrası şehitler için vatandaşlara mevlit şekeri ikram edildi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından ilçede düzenlenen 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü anma etkinlikleri ile vatan, bayrak uğruna canlarını veren tüm şehitlerimiz rahmet ve minnetle, bu uğurda mücadele veren kahraman gazilerimiz saygı ve şükranla anıldı.

15 Temmuz’un milletimizin demokrasi destanı yazdığı tarih olduğunu dile getirerek, “ Bundan 4 yıl önce devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirildi. 15 Temmuz; nice zaferlerle dolu tarihimizde olduğu gibi milletimizin sahip olduğu ulusal bilinçle ve büyük bir cesaretle yazdığı demokrasi zaferidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “Hayatı ve özgürlüğü için ölümü göze alan bir millet asla yenilmez.” Gazilerimizin her birine sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, vatanımızda huzur içinde yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerinde bulunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in talimatlarıyla, Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan 15 Temmuz logolu mevlit şekerleri, şehitlerimiz için cuma namazı çıkışı vatandaşlara ikram edildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER