SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER DERECEYE GİREN OKULLARA ÖDÜLLERİNİ VERDİ

BAŞKAN ÜNER DERECEYE GİREN OKULLARA ÖDÜLLERİNİ VERDİ
Bu haber 06 Mart 2020 - 10:37 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Sıfır Atık ve Geri Dönüşüme yönelik yarışmada dereceye giren okullara ödüllerini takdim etti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in geri dönüşüme verdiği önem doğrultusunda Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede çeşitli yarışmalar düzenleniyor. Sıfır Atık ve Geri Dönüşüme yönelik Okullar Arası Ambalaj Atıkları Toplama Yarışması’nda dereceye giren okullar belli oldu. 2018-2019 Eğitim- Öğretim yılında düzenlenen yarışmada dereceye giren okullara ödülleri Başkan Mesut Üner tarafından verildi.

Belediye Başkanı Mesut Üner dereceye giren tüm okulları ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Başkan Mesut Üner, Okullar Arası Ambalaj Atıkları Toplama Yarışması’nda 1. olan Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 5 bin, 2. olan Ferhatpaşa İlkokulu’na 3 bin ve 3. olan Subaşı İlkokulu’na bin liralık ödüllerini takdim ederek tebriklerini iletti.

Geri Dönüşüm için Yarışmalar Yeniden Başlıyor

Başkan Mesut Üner’in talimatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri işbirliğinde en çok; Ambalaj Atığı, Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pil toplayan okullar yeni öğretim yılı sonunda da birbirinden güzel ödüllerin sahibi olacak.

Yarışmalar konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlar (0212) 789 75 75 numaralı telefonu arayarak Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile iletişime geçebilirler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER