SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER: ‘ÇATALCALILAR HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR’

BAŞKAN ÜNER: ‘ÇATALCALILAR HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR’
Bu haber 30 Eylül 2019 - 11:34 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve ekibi çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkan Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ferhatpaşa Mahallesi Hacı Osman Sokak yol yapımı işlemini tamamlamasının ardından, Tekke Sokak ve Beyler Sokak’ta yol yapımı çalışmalarını sürdürüyor.

Ekiplerin çalışma yaptığı alanda incelemelerde bulunan Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner, çalışmaların bir an önce bitirilmesi ve vatandaşların hizmetine sunulması talimatını vererek, “Göreve geldiğimiz an itibarı ile vatandaşlarımızın istek ve şikayetleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzel Çatalca’mızın güzide vatandaşları, her şeyin en iyisini hak ediyor. Çatalca’nın her bir sokağında, her bir caddesinde hizmet vermeye devam edeceğiz” sözleri ile Çatalca halkına en iyi hizmetin verilmesi noktasında çalışmalara devam edileceğinin mesajını verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER