SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER ÇATALCA BELEDİYESİ BÜNYESİNDE KURULAN KORO ÇALIŞMALARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÜNER ÇATALCA BELEDİYESİ BÜNYESİNDE KURULAN KORO ÇALIŞMALARINI ZİYARET ETTİ
Bu haber 14 Ekim 2019 - 11:07 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner  Çatalca Belediyesi  Bünyesinde Kurulan Koro Çalışmalarını Ziyaret Etti.

Başkanı Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda kurulan Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları çalışmalarına başladı. Başkan Mesut Üner, Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde birbirinden değerli seslerin katılımıyla başlayan çalışmaları ziyaret etti.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kapsamında yeni kurs dönemi başladı. Başkan Üner’in talimatları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda açılan yeni kurslar ile birbirinden değerli eğitmenler eşliğinde çalışmalar Çatalcalılarla buluşuyor. Bu kapsamda kurulan Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Koroları çalışmalarını ziyaret eden Başkan Mesut Üner, katılan her bir kursiyere ve eğitim veren değerli hocalara teşekkürlerini sunarken, Çatalca Belediyesi’nin Türk Sanat ve Halk Müziği Korolarına sahip olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER