SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER : ÇALIŞMALARIMIZ ÖRCÜNLÜ MAHALLESİNE ÇOK YAKIŞACAK

BAŞKAN ÜNER : ÇALIŞMALARIMIZ ÖRCÜNLÜ MAHALLESİNE ÇOK YAKIŞACAK
Bu haber 23 Kasım 2021 - 11:17 'de eklendi.

Çatalca’da, Başkan Mesut ÜNER saha çalışmalarına tam gaz aralıksız devam ediyor.  İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’da, makamdan değil sahadan çalışma prensibinden asla taviz vermeyen Başkan Mesut ÜNER’in bu seferki proje şantiye alanı ziyareti, ilçe merkezinden on altı kilometre mesafedeki Örcünlü mahallesi oldu.

Başkan Mesut ÜNER’in Örcünlü mahallesi proje şantiyeleri ziyaretine, muhtar İdris BAŞARAN ile birlikte Başkan Yardımcısı Hüseyin AYDIN, Meclis Üyesi Lokman NAROĞLU ve Park ve Bahçeler Müdürü Nevin ERDOĞAN katılım sağladı. Şantiye ziyareti sırasında, aynı zamanda mesleği mimar olan Başkan Mesut ÜNER’in şantiye alanının tüm detaylarıyla bizzat ilgilendiği dikkatlerden kaçmadı.

Örcünlü mahallesinde bulunan proje şantiyeleri ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’Makamdan değil sahadan yönetim anlayışımızla bu seferki proje şantiye alanı ziyaretimizin adı Örcünlü mahallemiz oldu. Örcünlü Mahallemizde; Park ve meydan çalışmaları yapıyoruz,  meydanda bulunan ATATÜRK büstü, çeşmeyi ve basketbol sahamızı yeniliyoruz. Tüm çalışmalarımız sonuçlandığında, çalışmalarımız Örcünlü mahallemize çok yakışacak. İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızda bütüncül bir anlayışla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. İlçemizi ve kıymetli halkımızı çok seviyoruz. Gücümüzü bu sevgimizden alıyoruz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER