SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER : BU RAMAZAN GÖNÜL SOFRALARIMIZDA BULUŞUYORUZ

BAŞKAN ÜNER : BU RAMAZAN GÖNÜL SOFRALARIMIZDA BULUŞUYORUZ
Bu haber 30 Nisan 2020 - 12:23 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner, koronavirüs salgını nedeniyle mahallelerde iftar yemekleri düzenleyemese de ihtiyacı olan vatandaşların yanında yer alıyor.

Her gün Aşevinde hazırlanan yemekler Çatalaca Belediyesi ekipleri tarafından 39 mahallede yaşayan 2000 vatandaşın evlerine teslim edilerek iftar sofralarına hızlı bir şekilde ulaştırılıyor. Aşevinde gün boyu hummalı bir çalışma gerçekleşirken Başkan  Üner’de sık sık bu çalışmaları yakından takip ediyor.

2000 VATANDAŞA SICAK YEMEK

Bu zorlu günlerin aşılmasıyla hep birlikte güzel günlerde, nice Ramazan aylarında, iftar sofralarında ve bayramlarda yeniden bir araya gelineceğini belirten Başkan Mesut Üner, “Bu sene iftarlarımızda bir araya gelemesek de gönül sofralarımızda buluşuyoruz. Önemli olan kardeşliğimizi büyütmek, lokmalarımızı paylaşmak. Her gün Çatalca ailemizden 39 mahallemizde ihtiyacı olan 2000 vatandaşımıza sıcak yemeklerimizi ulaştırıyoruz. Bu günleri birlik, beraberliğimizle geçirecek ve nice iftar sofralarımızda yeniden binler, on binler bir araya geleceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER