SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER: ‘BEREKETLİ TOPRAKLARIMIZA HAYAT VEREN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN’

BAŞKAN ÜNER: ‘BEREKETLİ TOPRAKLARIMIZA HAYAT VEREN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN  GÜNÜ KUTLU OLSUN’
Bu haber 14 Mayıs 2021 - 13:27 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner, Çatalca’nın topraklarına emekleriyle bereket katan çiftçileri unutmadı ve çiftçi emekçisi bayanları ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Ziyaret sırasında çalışırken karşılarında Başkan Mesut Üner’i gören bayan çiftçi emekçileri, bu sürpriz ziyaretten kaynaklanan sevinç ve memnuniyetleri görülmeye değerdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bereketli Çatalca topraklarımıza alın terini dökerek ekmeğini ve aşını kazanan bayan çiftçi emekçisi kardeşlerimi ziyaret ederek kolaylıklar diledim. Bu vesile ile ilçemizin dört bir yanındaki bereketli topraklarımıza hayat veren tüm çiftçilerimizin ‘’14 MAYIS ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ’’ kutlar, hasatlarının bol bereketli olmasını dilerim.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER