SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER, 50 YILDIR BEKLENEN KÖPRÜNÜN YAPIM AŞAMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR…

BAŞKAN ÜNER, 50 YILDIR BEKLENEN KÖPRÜNÜN YAPIM AŞAMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR…
Bu haber 30 Haziran 2020 - 12:05 'de eklendi.

Çatalca İhsaniye Mahallesinin 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Çatalca belediye Başkanı Mesut Üner,  köprünün yapım aşamalarını da yakından takip ediyor. 

İhsaniye Mahallesinin sorununu Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda çözüme kavuşturan Başkan Üner, çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Köprünün yakın bir zamanda tamamlanacağını belirten Başkan Mesut Üner, Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’ne teşekkürlerini sunarak yapımı devam eden köprü bittiği zaman dar olan ve tehlike arz eden bölgenin daha güvenli bir hale geleceğini belirterek “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizler için her şeyden çok daha önemlidir” sözleri ile ifade etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER