SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER:”BEREKETLİ ÇATALCA TOPRAKLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

BAŞKAN MESUT ÜNER:”BEREKETLİ ÇATALCA TOPRAKLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Bu haber 07 Mayıs 2021 - 11:59 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca’da ki çiftçilere destek programında hazır bulundu. Tarım projelerine görevi boyunca büyük önem ve değer veren Başkan Üner’in çiftçilere destek programın da ki sevinci görülmeye değerdi.

Programda Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, Muhtarlar, Çiftçiler ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan’da hazır bulundu.

Program sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğümüz tarafından desteklenen ‘’Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi’’ kapsamında İlçe Tarım Müdürlüğümüz, İl Tarım Müdürlüğü aracılığı ile Bakanlığımıza daha önce üç proje sunmuştu ve üç projede Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından onaylandı. İlk gerçekleşen proje yem bitkileri tohumu dağıtımı oldu. Sonrasında ise ikinci projede özellikle bayan çiftçilerimize yerli sebze fidesi desteği sağlandı. Bugün de çeltik üreticilerimiz için çeltik tohumu ve damla sulama borusu dağıtımını gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese ilçe halkım adına çok teşekkür ediyorum. Tüm çiftçilerimize ve bereketli Çatalca topraklarımıza hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER