SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’LE ULUSLARARASI BİR YARIŞMA DAHA ÇATALCA’DA

BAŞKAN MESUT ÜNER’LE ULUSLARARASI BİR YARIŞMA DAHA ÇATALCA’DA
Bu haber 02 Temmuz 2021 - 11:37 'de eklendi.

Yaptığı çalışmaların merkezine çocukları ve gençleri konumlandırmasıyla bölgemizin gündeminde olan Başkan Mesut Üner’den bir müjde daha geldi. Mesleği Mimar olmasına rağmen sporun içinden gelen Başkan Mesut Üner, yaptığı yatırımların yanı sıra bir uluslararası organizasyon daha Çatalca’ya kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor.

Türkiye Motorkros Şampiyonası 2. Etabı bu hafta Sonu Çatalca’da Nakkaş Mahallesinde gerçekleşecek. Organizasyonun tüm detaylarına destek olan ve ilgilenen Başkan Mesut Üner organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada; ‘’ÇATALCA’MIZ ULUSLARARASI BİR ORGANİZASYONA DAHA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR HAYIRLI OLSUN BU GURUR SENİN ÇATALCA. TÜRKİYE MOTOKROS ŞAMPIYONASI 2.ETAP YARIŞI BU CUMARTESİ-PAZAR NAKKAŞ MAHALLEMİZ ÇATALCA’MIZDA GERÇEKLEŞECEK. HAZIRLADIĞIMIZ PARKUR VE TRİBÜNLERİYLE ÇATALCA PARKURUMUZ TÜRKİYE’NİN EN İYİ PARUKURU ÖZELLİĞİ TAŞIYOR. 7’DEN 77’YE KADIN-ERKEK AVRUPA’NIN DÖRT BİR YANINDAN SPORCULARIN KATILACAĞI YARIŞLARA TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER