SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’LE SORUNLAR TARİH OLUYOR

BAŞKAN MESUT ÜNER’LE SORUNLAR TARİH OLUYOR
Bu haber 18 Ekim 2022 - 10:40 'de eklendi.

Çatalca halkı yıllardır bekleyen sorunlarına çare olan Belediye Başkanı Mesut Üner’e memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ediyor. Işıl ışıl bir görüntüye kavuşan Kaleiçi Mahallesi esnaf ve sakinleri astıkları pankartla Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini sundu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner hummalı bir şekilde devam eden çalışmalarla ilçenin kronikleşmiş problemlerini bir bir çözüme kavuşturuyor. Vatandaşların talep ve isteklerini göz önünde bulundurarak hayata geçirdiği vizyon projeler yanı sıra ilçenin tüm mahallelerini hizmetle buluşturmak ve ihtiyaçlarını gidermek için adeta zamanla yarışan Başkan Mesut Üner yol, tretuvar ve aydınlatma çalışmalarını da ara vermeksizin sürdürerek vatandaşların sorunlarına çare oluyor.

Vatandaşlar Başkan Mesut Üner’e teşekkür ediyor

Mahalle meydanları projesi ile ilçenin mahallelerini tek tek yepyeni meydanlarla buluşturan Başkan Mesut Üner, meydan düzenlemeleri kapsamında mahallenin yol bakım-onarım ve aydınlatmalarını da yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

İlçenin en eski yerleşim birimlerinden olan ve tarihi dokusuyla adından söz ettiren Kaleiçi Mahallesi’nde de meydan düzenleme çalışmaları yol bakım ve onarım, tretuvar ve peyzaj düzenleme çalışmaları ile eşgüdümlü olarak gerçekleştiriliyor.

Mahallenin cazibe noktalarından biri olan Cevdet Barın Caddesi’nde de vatandaşların yıllardır şikayetlerine konu olan yol bakım onarım ve tretuvar çalışmaları ekipler tarafından hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. Aynı zamanda peyzaj düzenlemeleri de yapılan cadde yeni hali ile bambaşka bir görünüme kavuştu. Esnaf ve mahalle sakinlerinin aydınlatmalarla ilgili sorunları ise yine Başkan Mesut Üner tarafından çözüme kavuşturuldu. Cadde boyu yapılan modern aydınlatmalarla mahalle gece karanlığında gündüz konforu yaşatan bir görünüm kazandı.

 Yol, tretuvar, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları tamamlanarak ışıl ışıl bir görüntüye kavuşan Cevdet Barın Caddesi esnaf ve sakinleri astıkları pankartla Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini sundu.

Çatalca’mıza hayırlı olsun

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yapılan çalışmaların mahalle sakinleri başta olmak üzere tüm Çatalca’ya hayırlı olmasını dilerken, “Bizler için en önemli olan çalışmalar vatandaşlarımızın sorunlarına çare olacağımız çalışmalardır. Önemli olan vatandaşlarımızın beklentisini karşılamak, vatandaşımıza en iyi hizmeti verebilmek. Çatalca’mızda bu amaçla belirlediğimiz programlar çerçevesinde durmaksızın çalışıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek tek tek yapıyoruz ve gücümüz yettiği sürece de yapmaya devam edeceğiz. Kaleiçi Mahallemizde de meydan, yol, tretuvar ve aydınlatma çalışmalarımızı tamamladık. Cevdet Barın Caddemiz de yollarıyla, peyzaj düzenlemeleri ve aydınlatmalarıyla Çatalca’mıza layık bir görünüme kavuştu. Mahallemize ve Çatalca’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER