SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’LE ÇATALCA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

BAŞKAN MESUT ÜNER’LE ÇATALCA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Bu haber 22 Ekim 2019 - 11:57 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in daha yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak için öncelikle çocuk parkları olmak üzere park ve bahçelerde yaptığı değişim vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, daha yaşanabilir bir Çatalca için ilçenin birçok noktasında eş zamanlı çalışmaları birlikte yürütüyor. Ekipleri ile birlikte mesai kavramı gözetmeden çalışan Başkanı Üner’in yakından takip ettiği çalışmalarla; parklarda bulunan çocuk oyun alanı, fitness alanı ve dinleme alanlarının bakım, onarım ve yenileme çalışmaları düzenli aralıklarla gerçekleştiriliyor. Yabani otlar temizlenerek, mevsimine uygun çiçek ve ağaç dikimi ile renklenen parklar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

”Çocuklarımız oyun oynayarak büyüsün”

Yeşil ve eşsiz doğasıyla adından söz ettiren Çatalca’nın bakımlı park ve bahçelere sahip olması hedefi ile temizlik, bakım ve onarım çalışmaları başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner; “Çocuklarımız parklarda gönüllerince oyun oynarken büyüsünler istiyoruz.Gündelik yaşamın stresini atmak isteyen vatandaşlarımızın birinci adresleri parklarımız olacak. Amacımız her yaştan insanımızın kullanabileceği çok amaçlı sosyal ve sportif mekanlar oluşturmak. Bu nedenle ekiplerimiz, parkların bakım ve onarım çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Çatalca’mızın park, bahçe, cadde ve bulvarlarının doğayla bütünlük içinde temiz ve bakımlı bir görünüme sahip olması için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”sözleriyle konuya verdiği önemi ifade ediyor.

Yapılan çalışmalar Çatalca’ya ayrı bir güzellik katıyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park ve yeşil alanların bakımlarını yaparken bir taraftan da bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Parklardaki eskiyen, yıpranan, kırılan bankları ve kamelyaları onarma, yenileme çalışmaları yapan ekipler aynı zamanda çocuk parklarının da tamirat, onarım, bakım ve boya çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalarla bakımlı hale gelen parklarda çocuklar gönüllerince oyun oynarken büyükler de hem dinlenme hem de spor aletleriyle açık havada spor yapma imkanı buluyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER