SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’İN UNUTULMAYACAK VEFASI

BAŞKAN MESUT ÜNER’İN UNUTULMAYACAK VEFASI
Bu haber 31 Aralık 2021 - 10:52 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner, göreve geldiği ilk günlerden bugüne projelerini hazırlarken ve hazırladığı projeleri Çatalca’ya kazandırırken, projelerinin merkezine insan sevgisini, saygısını ve vefasını konumlandırıp, ilçe halkının gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Bu anlamda yakın dönemde ilçeye kazandırdığı ‘’Cem Kara Yaşam Vadisi’’ hem muhteşem sosyal tesis manasında hem de vefa anlamında ilçe halkının büyük beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz Eylül ayında tamamlanan ‘’Cem Kara Yaşam Vadisi’’ , muhteşem bir açılış sonrası Çatalca halkının hizmetine sunulmuştu. Başkan Mesut Üner, bu muhteşem sosyal donatı alanına vefat eden bir önceki dönem Belediye Başkanı Cem Kara’nın adını vermesi ve açılışı rahmetli Cem Kara Başkanın eşi ve çocuklarıyla yapmasıyla da unutulmayacak vefa örneği gösterdi. Bugünlere geldiğimizde tüm Çatalca halkının sosyal donatı alanında bulunan çocuklar için kafeteryalar, macera parkı, oyun alanları, çim amfi, şelale, spor aletleri, aydınlatma, ağaçlandırma, çiçeklendirme ve kent mobilyalarının bulunduğu alanlarda oldukça keyifli anlar yaşıyor.

Çatalca halkına kazandırdığı ‘’Cem Kara Yaşam Vadisi’’ ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Yakın dönemde sizlerle birlikte açılışını yaptığımız Cem Kara Yaşam Vadimizde 7’den 77’ye tüm Çatalca halkımızın keyifli vakit geçirdiğine şahit olmanın sevinci anlatılmaz yaşanır. Sizlerin bu keyifli anlarına şahitlik etmek, ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verirken tüm yorgunluğumuzu bizlerden alıyor. Ayrıca Cem Kara Yaşam Vadimizdeki kafeteryamız sizlere hizmet vermeye başladı. Muhteşem manzara eşliğinde sevdiklerinizle birlikte vakit geçirirken çayınızı ve kahvenizi huzur içinde yudumlayacağınız kafeteryamıza tüm halkımızı bekliyoruz. Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER