SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’İN ÇATALCA’YA KAZANDIRDIĞI TARİHİ ESERLER HIZ KESMİYOR!

BAŞKAN MESUT ÜNER’İN ÇATALCA’YA KAZANDIRDIĞI TARİHİ ESERLER HIZ KESMİYOR!
Bu haber 02 Mart 2024 - 12:37 'de eklendi.

İlk görev döneminde Çatalca’ya tarihi eserler kazandıran Çatalca belediye başkanı Cumhur İttifakı Ak Parti belediye başkan adayı Mesut Üner’le Çatalca ilçesi yeni bir eser daha kazanıyor. Bu kapsamda Başkan Üner’in vizyon projelerinden biri olan Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi temel atma töreni yoğun bir davetlinin eşliğinde şölen havasında gerçekleşti.

“Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor”

Başkan Mesut Üner dönemimde adeta altın çağını yaşayan Çatalca baş döndüren hizmetlerinin temel atma törenleri ve açılış törenleriyle rüya gibi günler yaşamaya devam ediyor. Nerdeyse bölgemizde temel atma töreni ve açılış töreni denildiğinde akıllara ilk Çatalca ilçesi gelir oldu. Başkan Mesut Üner ile altın çağını yaşayan Çatalca halkı bu kez ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma töreninde yine hayal gibi bir güne şahitlik etti.Çatalca’ya kültür, sanat, spor, sağlık ve eğitim gibi daha birçok alanda çağ atlatıp, ilçe Cumhuriyet tarihinin tartışmasız en başarılı belediye başkanı unvanına ilçe sakinleri tarafından uygun görülen Başkan Mesut Üner, bu gurur ve mutluluğu yaşarken, Temel atma töreni öncesi ise törene katılan katılımcılar tarafından büyük bir zevkle ve hayranlıkla izlenen ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ proje detayları katılımcılar tarafından büyük alkış aldı ve ‘’İşte Çatalca’nın özlediği ve beklediği kültür projesi bu.’’ dedirtti.

 “Ulaşımı Kolay Modern Mimariye Sahip”

“Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ projesi tamamlandığında; 300 kişilik konferans salonu, 155 kişilik Nikah Salonu, 260 kişilik çok amaçlı salon ve 400 kişilik Düğün Salonu, bodrum katları ile birlikte toplam 8 katlı olarak inşa edilecek olup, müzik, fotoğraf, bilişim, ahşap, resim, seramik atölyeleri, engellilere yönelik resim ve bilişim atölyeleri, kafeterya, satış birimleri ve diğer ihtiyaç duyulan sosyal alanlar, ilçenin merkezinde; Atatürk Parkı bitişiğinde ulaşım açısından en elverişli konumunda tasarlanan bu projenin modern bir mimariye sahip ve ilçedeki her türlü sosyal etkinliklerin yapılabileceği bir buluşma noktası olarak tasarlanarak, sadece Çatalca ilçede değil, tüm bölge ve İstanbul’da kültür-sanat anlamında büyük ses getirecek gibi.

 “Çatalca İlçemiz İçin Ne Yapsak Azdır”

‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma töreninde konuşan başkan Mesut Üner; ‘’Görev süremiz boyunca gece-gündüz demeden durmadan her gün bir önceki günden daha azimli ve istekli bir çalışma temposuyla ilçemiz için çalıştık. Bugünlere geldiğimizde geriye dönüp şöyle baktığımızda Çatalca’da Cumhuriyet tarihine geçen hizmetlerimizi görmenin sevinci anlatılmaz yaşanır. Yaptıklarımızda asla ama asla yetinmedik. Çünkü Çatalca halkımız her şeyin en muhteşemine layık ve Çatalca ilçemiz için ne yapsak azdır düşüncesiyle çalışmalarımıza yön verdik dedi.

 “İlçemizin Ve Bölgemizin Kültür Sanat Adına Gururu Olacak”

Başkan Üner, Konuşmasının devamında bir yerlere göndermelerde bulunarak biz öyle el işareti ile kalp işareti yapmayı bilmeyiz, ama biz hizmet adamıyız hizmet etmeyi iyi biliriz bu konuda yaptıklarımız ortada, İşte bugünde ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma törenimizi hep beraber gerçekleştirdik. Projemiz en kısa sürede tamamlandığında sadece ilçemizin değil tüm bölgemizin kültür ve sanat adına gurur kaynağı olacak. Hayalleri gerçeğe dönüştürecek daha nice temel atma ve açılış törenlerimizde buluşmak umudu ve duasıyla ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma töremiz hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.

Protokol konuşmalarının ardından ise ilçe müftüsü eşliğinde yapılan dualar ve kurban kesimiyle birlikte beton butonuna basıldı ve onuncu yıl marşı ile tören son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER