SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’E KAHRAMAN GAZİLERDEN ZİYARET

BAŞKAN MESUT ÜNER’E KAHRAMAN GAZİLERDEN ZİYARET
Bu haber 03 Eylül 2021 - 12:21 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı projelerle birlikte, tevazu sahibi duruşu ve vefasıyla da sadece Çatalca’da değil tüm bölge halkının takdirini ve alkışını alan Başkan Mesut Üner, Kahraman Gazileri misafir etti.

Samimi ortamda geçen ziyarete, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şubesi Başkanı, Silivri Şubesi Başkanı ve Avcılar Şubesi Başkanı katılım sağladı. Ziyaret sırasında karşılıklı istişarelerde bulunulurken, Başkan Mesut Üner’in Gazilerin ziyaretinden duyduğu sevinç ve gurur gözlerinden okunuyordu.

Bölgemizdeki bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanları ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bugünlerimizi borçlu olduğumuz, vatan ve bayrak için canlarını hiçe sayan gazilerimizi misafir etmenin sevincini ve gururunu yaşadık. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şubesi Başkanı Fethi Kansu, Silivri Şubesi Başkanı Adnan Gürcan, Avcılar Şubesi Başkanı Nurettin Ağaoğlu ve Avcılar Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Armağan ile Haluk Benlier’i ilçemizde misafir etmenin sevincini ve gururunu yaşadık. Bugünlerimizi borçlu olduğumuz, vatan ve bayrak için canlarını hiçe sayan Gazilerimizle faydalı istişarelerde bulunduk. Kahraman Gazilerimizin dün yanlarında olduk, yarınlarda da asla yalnız bırakmayacağız. Türkiye’mizdeki şehirlerimizde bulunan Şehit kabirlerinden getirilen topraklar, bugüne kadar tarafıma verilen en anlamlı ve unutulmaz bir armağandı. Sizlere minnettarız. Yürekten teşekkürler. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER