SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’E GENÇLİK ENERJİSİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’E GENÇLİK ENERJİSİ
Bu haber 04 Haziran 2021 - 12:04 'de eklendi.

Çalışmalarının merkezine her vakit gençleri konumlandırmasıyla, 7’den 77’ye tüm Çatalca halkının takdirini ve alkışını alan Başkan Mesut Üner, tam gün mesaisini gençlerle tamamladı.

Başkan Mesut Üner’in gençlerle birlikte olan ilk durağı bilim fuarı olurken, ikinci durağı ise Kestanelik Spor Salonunda idman yapan Hentbolcu gençler oldu. Gençlerle olan son program ise Belediye Kültür Evinde BESYO öğrencilerini karşılamasıydı. Programlar sırasında gençlerin Başkan Mesut Üner’e gösterdiği sıcak ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı. Kültür Evindeki son programda, gençler Başkan Mesut Üner’e sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Gençlerin bu sürpriz doğum günü kutlamasında Başkan Mesut Üner oldukça duygulu anlar yaşadı.

Gençlerle birlikte geçen tam gün mesaisinin sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bugün yoğun programım olmasına rağmen kendimde yüksek bir enerji hissediyorum. Bunun nedeni ise bugün ki programımım öznesinde yarınlarımızın teminatı geçlerimizin olması gerek. Programımım ilk saatlerinde kendilerini bilime adamış genç kardeşlerimle Çatalca’mda fuarda birlikte oldum. Bu programımın ardından Kestanelik Spor Salonumuzda Hentbol idmanını gerçekleştiren sporcu kardeşlerimi ziyaret ederek, kolaylıklar ve başarı diledim. Gençlerimizin idmanlardaki gayreti görülmeye değerdi. Pek tabi ki salonumuzun imkanlarını da denetlemeyi ihmal etmedim. Kestanelik Mahallemizdeki programdan sonra da yine genç kardeşlerimle birlikte oldum. Kültür Evimizde Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Öğrencilerimizle buluştum. Gençlerimizin kendilerine sağladığımız BESYO hazırlık kurslarından oldukça memnun olduğuna şahit olmak çok güzeldi. Görüşmelerin sonunda genç kardeşlerimin sürpriz doğum günü kutlaması beni çok duygulandırdı. Gençler sizleri çok seviyorum. Projelerimin merkezinde her vakit sizler olacaksınız ve iyi ki varınız. Zira sizler yarınlarımızın teminatlarısınız.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER