SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’E ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN MESUT ÜNER’E ANLAMLI ZİYARET
Bu haber 09 Nisan 2022 - 14:19 'de eklendi.

Yoğun temposuna Ramazan ayında da devam eden Başkan Mesut Üner, Çatalca Belediyesi Nisan meclis toplantısı ikinci oturumu sonrası makamında yoğun bir katılımla ziyaretçilerini karşılamaya devam etti. Başkan Mesut Üner’i makamında ziyaret eden ziyaretçilerden biri oldukça anlamlıydı. Çatalca Ülkü Ocakları Başkanı Ergin Örs Başkan Mesut Üner’i makamında ziyaret etti.

Çatalca Ülkü Ocakları Başkanı Ergin Örs Başkan Mesut Üner’i makamında ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyaret sırasında Çatalca Ülkü Ocakları Başkanı Ergin Örs, her zaman Çatalca Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın yanında olan Başkan Mesut Üner’e teşekkür edip, günün anısına plaket takdim etti. Ziyaret, Çatalca’daki birlik ve beraberlik iklimi adına oldukça önemli mesajlar içeriyordu.

Çatalca Ülkü Ocakları Başkanı Ergin Örs’in ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca Ülkü Ocakları Başkanı Ergin Örs’ün kıymetli ziyareti ve şahsıma takdim ettiği plaket için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Çatalca’da hakim olan birlik ve beraberlik iklimi hepimizi oldukça sevindiriyor. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER