SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN VATANDAŞLAR İÇİN BİR ÖNLEM DAHA

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN VATANDAŞLAR İÇİN BİR ÖNLEM DAHA
Bu haber 19 Mart 2020 - 11:13 'de eklendi.

Sağlık Bakanlığının aldığı tedbir uygulamalarını ilçede hemen dezenfekte ekipleri kurarak başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, tüm dünyayı tehdit eden korona virüsüne karşı vatandaşların sağlığını korumak için önlemler almaya devam ediyor.

“Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Virüs tehdidi ve salgını geçinceye kadar dezenfekte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen ve çalışmaları yakından takip eden Başkan Mesut Üner tarafından, ilçede örnek bir uygulama daha hayata geçirilerek korona virüsle mücadele kapsamında otobüs duraklarına el dezenfektanları yerleştirildi.

İlçe genelinde gece-gündüz devam eden dezenfeksiyon çalışmaları yanı sıra Zabıta ekipleri ilçede etiket denetimlerini ve İçişleri Bakanlığının 81 ilin valiliklerine gönderdiği korona virüs tedbirlerine ilişkin genelge kapsamında, faaliyetlerini durdurması gereken işletmeleri kontrol çalışmalarını devam ettiriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER