SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN VALİLİK ZİYARETİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN VALİLİK ZİYARETİ
Bu haber 02 Aralık 2021 - 10:57 'de eklendi.

Çatalca’da göreve geldiği günden bugüne, ilçeye sadece mega projeler kazandırmakla yetinmeyen Başkan Mesut ÜNER, ilçenin kronik sorunlarının çözümü içinde çözüm odaklı çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.

Bu düşünceden yola çıkarak, geçtiğimiz haftalarda Ticaret Bakanı Dr. Mehmet MUŞ’u Çatalca’da karşılayan Başkan Mesut ÜNER, hafta sonu da İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU Çatalca’da karşıladı. İlçenin kronik sorunlarının görüşüldüğü toplantı sonrası, sorunların çözümü için hemen harekete geçen Başkan Mesut ÜNER’in bu seferki ziyareti İstanbul Valisi Ali YERLİKAYA oldu.

Başkan Mesut ÜNER’in İstanbul Valisi Ali YERLİKAYA ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’Geçtiğimiz cumartesi günü İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU Çatalca‘mızı ziyaret etmişti. Çözüm ortaklarımız diye ifade ettiğimiz Muhtarlarımızın da katıldığı toplantımızda değerlendirilen konu başlıklarının çözümü için İstanbul Valimiz Ali YERLİKAYA’yı makamında ziyaret ettik. Sayın Valimize ziyaret sırasındaki samimi ilgi ve alaka için çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER