SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN SERKAN KILINÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN SERKAN KILINÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bu haber 15 Ekim 2021 - 11:39 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı önemli projelerin açılışlarını yapmanın ve yakında yeni açılışlar yapmaya hazırlanmanın haklı gururunu yaşayan Başkan Mesut ÜNER, ilçede önemli projelerinin yanı sıra ilçe halkı ve Çatalca’ya hizmet eden ilçedeki protokol ile kurduğu gönül köprüleriyle çok sevilen Başkan Mesut ÜNER, yine vefasını gösterdi.

Geçmiş dönem Çatalca İlçe Emniyet Müdürü olan Serkan KILINÇ, Emniyet Genel Müdürlüğü 2021 yılı yaz dönemi atamalarıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak atanmıştı.

Başkan Mesut ÜNER gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinin ardından; ‘’İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak atanan, Geçmiş dönem Çatalca İlçe Emniyet Müdürümüz Serkan KILINÇ’ı, Çatalca Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun ÖZYOLCU ile birlikte ziyaret ettik. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürümüz Serkan KILINÇ’a ziyaretimiz sırasındaki samimi ilgi ve alakası için teşekkür eder, yeni görevinde çalışmalarında başarılar dileriz. Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER