SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN REGAİB KANDİLİ’NDE LOKMA VE KARANFİL İKRAMI

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN REGAİB KANDİLİ’NDE LOKMA VE KARANFİL İKRAMI
Bu haber 18 Şubat 2021 - 17:17 'de eklendi.

Resmi ve Dini Günlere her zaman büyük önem veren Başkan Mesut Üner, Regaib Kandili dolayısıyla vatandaşlara lokma ve karanfil ikramında bulundu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşların 11 ayın sultanı rahmet ve bereket ayı Ramazan ayının müjdecisi Üç Ayların ilk kandil günü olan Regaib Kandili’ni, lokma ve karanfillerle kutladı.

Kültür İşleri Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan kandil lokmaları ve karanfiller ilçede kurulan pazar yerinin girişinde, Başkan Mesut Üner’in selamları ve Mübarek Regaib Kandillerini tebrik mesajları eşliğinde dağıtıldı.

Pazar Girişinde Halk ile Kandil Coşkusu Paylaşıldı

Regaib Kandili’nde Başkan Mesut Üner’in kutlama mesajını alan vatandaşlar en samimi ve yürekten duygularla teşekkür ettiklerini belirterek, “Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ediyor, Regaib Kandilini kutluyoruz” ifadelerinde bulundular.

Başkan Mesut Üner Çalışma Arkadaşlarını Yine Unutmadı

İlçe halkına en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarının moral ve motivasyonu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Mesut Üner, Regaib Kandili etkinlik programı dahilinde pazar yerindeki kandil programının ardından, tüm Belediye çalışanlarına Kandil Simidi dağıtımının gerçekleşmesini sağladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER