SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÖZEL ZİYARET

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÖZEL ZİYARET
Bu haber 04 Ağustos 2021 - 11:23 'de eklendi.

Çatalca’da makamından çok sahada halkın arasında olmasıyla sadece ilçede değil tüm bölge halkının takdirini ve alkışını alan Başkan Mesut Üner’in bu seferki ziyaret durağı dönemi içinde Çatalca’ya kazandırdığı ’’Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’’  oldu.

Ziyaret sırasında özel eğitim rehabilitasyon merkezindeki özel birey öğrencilerin Başkan Mesut Üner’le samimi iletişimleri oldukça duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Başkan Mesut Üner rehabilitasyon merkezinin tüm odalarını ziyaret ederek özel birey öğrenciler ve rehabilitasyon merkezindeki eğitimcilerle görüştü.

Özel Eğitim Merkezindeki yerinde denetimler sonrasında açıklamalarda bulunan  Başkan Mesut Üner; ‘’Dönemimiz içinde Çatalca’mıza kazandırdığımız ‘’Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizi’’ ziyaret ederek, özel birey kardeşlerimle keyifli sohbetler ettik. Özel birey kardeşlerimizin ilçemize kazandırdığımız bu özel eğitim merkezimizde keyifli ve faydalı eğitimler aldıklarına şahit olmak, tüm yorgunluğumuzu bizlerden aldı. Çok iyi bilinmelidir ki Çatalca’mızda engelli kardeşlerimiz ve aileleri asla yalnız yürümeyecek. Unutmayalım ki hepimiz bir engelli adayıyız. Kiptaş konutları yapıldığı dönemde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanı konutu olarak tahsis edilen 2 binada Rampa, Yangın Merdiveni, Tel Çit, Lavabo alanlarına tutamaç, Mutfak, Camlara Demir Korkuluklar yapılıp, Milli Eğitim Bakanlığı onayı da alınarak, Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ilçe halkımızın hizmetine kazandırdık. Rehabilitasyon merkezimizde çok özel ekipmanların sağlanmasıyla birlikte konusunun uzmanı eğitimcilerin görev almasını sağladık. Toplam 3312 m² kullanım alanına ve 3184 m² bahçeye sahip merkezimizde, Zihinsel Engelli Bireyler Destek Eğitim Programı, Yaygın Gelişimsel Bozukluklar Destek Eğitim Programı, Özel Öğrenme Güçlüğü Destek Eğitim Programı ve Bedensel Engelli Bireyler Destek Eğitim Programı olmak üzere 4 eğitim programı uygulanıyor. Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER