SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÖRNEK VEFA

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÖRNEK VEFA
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 11:32 'de eklendi.

Yaptığı projeleri birer birer hayata geçirmesiyle, makamından çok sahada halkla olmasıyla ve vefasıyla 7’den 77’ye gönüllerde taht kuran Başkan Mesut Üner’den unutulmaz bir vefa örneği daha geldi.

 24 Temmuz 1923’te gerçekleşen Lozan Antlaşması gereği mübadil olan büyüklerimize kimlik çıkarılırken tüm mübadillerin kimliklerine doğum tarihi 1 Temmuz yazılmıştı. Bu önemli günü unutmayan Başkan Mesut Üner, Çatalca’daki yüz yaş üzeri asırlık çınarları evlerinde ziyaret ederek doğum günlerini kutlayarak yine vefasıyla gönüllerde taht kurdu.

Bu önemli vefa ziyaretleri sonrası kendisi de bir mübadil evladı olan Başkan Mesut Üner yaptığı açıklamada; ‘’ASIRLIK ÇINARLARIMIZ. İYİKİ VARSINIZ. Her zaman ifade etmekten gurur duymuşumdur. Bir mübadil evladı olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Bilindiği gibi 1923’te gerçekleşen Lozan Antlaşması gereği Mübadil olan büyüklerimizin kimlikleri hazırlanırken, doğum tarihleri 1 Temmuz olarak kaydedilmiştir. Bizde Büyük Mübadele Derneği Başkanımız Sabit Semiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Halil Pınarcı, Nail Savaş ve Dernek Çatalca Temsilcimiz Mesut Dinç abimizle birlikte #Çatalca’mızda #Birinci Kuşak Mübadil asırlık çınarlarımız, 1919 doğumlu Hüseyin Selvi amcamızı, 1920 doğumlu Rahime Küçükkaya teyzemizi ve 1912 doğumlu Cemile Koçan teyzemizi evlerinde ziyaret ederek, doğum günlerini kutladık. Ne sizleri nede yaşadığınız zorlukları unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.’’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER