SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN OKUL MÜJDESİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN OKUL MÜJDESİ
Bu haber 01 Şubat 2022 - 13:00 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı tarihi projelerle yetinmeyen Başkan Mesut Üner, sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın en büyük şehirlerden biri olan İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olan Çatalca’da çözüm bekleyen kronik sorunları birer birer çözmeye kararlı adımlarla devam ediyor. Çanakça mahalle halkının uzun bir süredir beklediği ilköğretim okulu müjdesi Başkan Mesut Üner’den geldi.

 

Çanakça mahalle halkı, Başkan Mesut Üner’den gelen bu önemli okul müjdesiyle büyük bir sevinç yaşarken, mahallenin uzun bir süredir sorunu olan okul sorunun çözümü için Başkan Mesut Üner’e teşekkür ettiler. Okulun yapılması yolunda en önemli aşama olan ihale süreci tamamlandı ve artık okulun yapımı başlıyor. Çanakça mahallesinde ihale süreci tamamlanan ve yakında yapımı başlayacak olan okul, mimarisi ve modern yapısıyla adeta mahallede üniversite kalitesinde olacak.

 

Çanakça mahallesine verdiği müjde sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; Çanakça 141 ada 5 parselde ‘’Çanakça İlköğretim Okulu’’ projemizin başlaması yolunda en önemli aşama olan ihale süreci de tamamlandı ve okulumuzun yapımı artık başlıyor. Çanakça Mahallemizdeki Okulumuz; 3800 m2, 2 Bodrum Kat, Zemin Kat, 2 Normal Katlı 9800m2 Kapalı alan, 1 Adet Konferans Salonu, 1 Adet Kapalı Spor Salonu, 3 Adet Ana Sınıfı ve Çeşitli Amaçlarla Kullanılacak Laboratuvarlar, Kütüphane, 22 Derslik, İdari Birimler ve Diğer Teknik Hacimler, Eğimli bir araziye yapılacak okul binamızın kademeli kat terasları ve parçalı kütlesiyle #modern bir mimari tasarım olacaktır. Çatalca’mıza ve halkına olan sevdamızdan güç alarak ilçemizin büyümesi, gelişmesi ve kronik sorunlarının çözülmesi için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayırlı olsun’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER