SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE
Bu haber 28 Şubat 2024 - 10:43 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner ile birlikte her alanda değişen ve gelişen Çatalca  eğitim alanında da gözle görülür gelişmeler varken, Başkan Mesut Üner’den Çatalca’daki öğrencilere önemli bir müjde geldi. Böylesine değerli bir müjde sadece ilçedeki öğrencilerie değil, öğrencilerin velilerinde de büyük sevinç yaşattı. Çatalca’da  yaşayan öğrencilerimin YKS ( Yükseköğretim Kurumu Sınavı ) ücreti Başkan Mesut Üner’in girişimleriyle Çatalca Belediyesi tarafından karşılanacak.

Başkan Üner göreve geldiğinde Çatalca başarı anlamında sondan üçüncü durumdaydı. Bu duruma oldukça üzülen Başkan  Mesut Üner, üzülmekle de kalmadı hemen konunun çözümü için kolları sıvadı ve icraata geçti. 8’inci ve 12’inci sınıf öğrencileri için ücretsiz dershanecilik hizmeti başlattı ve Çatalca Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizi  kuruluşunu gerçekleştirdi. Sürekli Eğitim Merkezinde ilçede branşının uzman isimleri, öğrencilerin başarılarına ciddi katkıda bulundu. Ayrıca yine Başkan  Mesut Üner’in girişimleriyle Çatalca’da  2’inci sınıftan 12’inci sınıfa kadar tüm öğrenim gören öğrenciler ayda bir seviye tespit sınavları yapıldı. Başkan Mesut Üner’in girişimleriyle eğitim alanında yapılan böylesine değerli çalışmaların sonunda yapılan çalışmalar sonuca da olumlu yansıdı ve Çatalca  İstanbul’da sonuncu sıralardan ilk beşe girmeyi başardı. Tüm bu çalışmalarıma ek olarak Başkan Mesut Üner’den gelen YKS ücreti jesti, ilçedeki öğrencilerin motivasyonunu tavan yaptı. Çatalca’daki öğrencilerin YKS ücretini teslim alması için; YKS Başvuru Belgesi, Öğrenci Belgesi, Sınav Harcı Ödeme Makbuzu, Banka Hesap Bilgisi, Öğrenci Kimlik Fotokopisi, Anne – Baba Kimlik Fotokopisi ve İkametgah Belgesiyle Çatalca Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bizzat başvuru yapması yeterli olacak.

Çatalca’daki öğrencilere gelen YKS müjdesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Görev süremiz boyunca her fırsatta ifade ettik, tekrar hatırlatıyorum. İlçe Cumhuriyet tarihine geçen hizmetlerimizi Çatalcamıza kazandırırken yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi projelerimizin merkezine konumlandırdık. Gençlerimize ve çocuklarımıza olan desteğimizi her alanda olduğu gibi eğitim alanında gerçekleştirdik. Sürekli Eğitim Merkezlerimiz ve Seviye Tespit Sınavları desteklerimizle İstanbul’da sonlarında bulunan Çatalca ilçemiz, an itibariyle başarı anlamında ilk beşe girmeyi başardı. Çocuklarımız ve gençlerimiz için ilk günkü aşkla çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz. YKS ücreti müjdemiz tüm öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER