SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN MUHTEŞEM CUMHURİYET MÜJDESİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN MUHTEŞEM CUMHURİYET MÜJDESİ
Bu haber 30 Ekim 2021 - 14:08 'de eklendi.

Çatalca gençliği ile olan muhteşem bağı, ilçeye kazandırdığı mega projelerin merkezine gençleri ve onlara yönelik spor tesisleri konumlandırmasıyla Çatalca ve bölgede büyük alkış alan Başkan Mesut ÜNER, bu aralar gelen uluslararası sportif müjdelerle oldukça sevinçli bir o kadarda gururlu günler yaşıyor.

ÇATALCA’DAN BALKAN ŞAMPİYONU ÇIKTI

Yunanistan’daki Balkan Güreş şampiyonasında bütün rakiplerini ezici bir üstünlük ile mağlup eden özellikle müsabakalar sırasında Yunanistan’da Yunan’lı iki rakibinide 10-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Çatalca Belediyespor Milli Güreş Sporcusu Engin ATAR, tüm rakiplerini mağlup ederek 92 kg.’da Altın Madalya kazandı ve Balkan Şampiyonu oldu. Cumhuriyet Bayramında gelen bu uluslararası başarı Çatalca ve bölge ilçelerde büyük bir sevinç ve gurur yaşattı.

ÇATALCA BELEDİYESPOR SPORCUSU ENGİN ATAR RAKİPLERİNE MİNDERDE NEFES ALDIRMADI

İlk turda ev sahibi Yunan rakibi Evagelos GLAROS’u 10-0, ikinci turda Kuzey Makedonya’lı Merkan BISLIMI’yi hükmen, yarı finalde yine ev sahibi Yunan Konstantinos TSAKNAKIS’i 10-0 ve finalde Bulgar rakibi Andriyan VALKANOV’u 12-2 yenerek 92 kg’da ülkemize ve ilçeye balkan şampiyonluğu kazandıran Çatalca Belediyespor’lu Milli Güreş Sporcusu Engin ATAR minderde rakiplerine adeta nefes aldırmadı. Balkan şampiyonluğuna giden yolda iki ev sahibi Yunan rakibini aynı skorla (10-0 ) mağlup edilmesi dikkat çekti

Başkan Mesut ÜNER Canlı Bağlantıyla Sporcularını Kutladı

Çatalca’ya gelen Balkan Şampiyonluğu sonrası hemen ilk kutlama görüntülü aramayla Başkan Mesut ÜNER’DEN geldi. Kutlama sırasında Milli Güreş Sporcusu Çatalca Belediyespor Güreş Antrenörü Gökhan AKÇEN ile Balkan Şampiyonasından Altın Madalya ile dönüş yapan 92 kg  Balkan Şampiyonu Çatalca Belediyespor’lu Milli Güreş Sporcusu Engin ATAR oldukça duygusal anlar yaşadı.

Çatalca’ya kazandırılan uluslararası başarı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’ Müjdeler olsun. Çatalca’mıza müjdeler olsun. Çatalca’mızda tarih yazıldı. Çatalca Belediyespor’lu sporcumuz Yunanistan’daki Balkan Güreş Şampiyonasında 92 kg’da Milli Sporcumuz Engin ATAR, altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu. Göreve gelir gelmez ilçe ve ülke sporuna kazandırdığımız hatta Güreş Milli Takımlarına ev sahipliği yapan “İlyas Demiroğlu Güreş Salonu” tesislerimizden uluslararası şampiyon çıkarmanın tadı anlatılmaz yaşanır. Hayırlı olsun Çatalca’m bu gurur senin. Çatalca’mızın adını tüm Türkiye ve Dünya duymaya devam edecek. Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER