SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN MUHTEŞEM BABALAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN MUHTEŞEM BABALAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Bu haber 28 Haziran 2021 - 12:37 'de eklendi.

Gerçekleştirdiği proje yatırımlarının yanı sıra, Çatalca’yı İstanbul’un parlayan yıldızı olmaya başlatan Başkan Mesut Üner, sosyal belediyecilik anlamında yaptığı etkinliklerle de Çatalca halkının beğenisini ve takdirini kazanmaya tüm hızıyla devam ediyor.

Bölgede ve İlçede Gerçekleşen Yoğun Yağış Etkinliği Bir Hafta Ertelemişti

Geçtiğimiz hafta sonu kutlanan babalar günü için kurmaylarına iki ay öncesinden eksiksiz bir etkinlik programı talimatı veren Başkan Mesut Üner, ilçede ve bölgede devam eden yoğun yağışla etkinliği bir hafta ertelemişti. Büyük bir titizlikle hazırlanan Babalar günü etkinliği bu hafta sonu 26 Haziran 2021 Cumartesi Akalan Mahallesi Harman Üstü sokakta mesire alanında saat 14.00-21.00 arası büyük bir coşkuyla gerçekleşti

 Etkinlik Kusursuzdu

Etkinlik alanı ve etkinlik programı kusursuzdu. Babalar günü için etkinlik programı için tüm detaylar düşünülmüştü. Alanda şişme oyun parkı, palyaço ve maskotlar etkinlik alanına renk katarken, yiyecek-içecek, animasyon, çuval yarışları, sepet basket, mumya oyunu, tavla, balon futbolu ve uçurtma etkinlikleri sırasında aileleriyle birlikte katılım sağlayan Çatalca halkının coşkusu görülmeye değerdi.

Etkinlik Coşkusu Konserle Tavan Yaptı

Babalar günü etkinlik alanındaki bu muhteşem coşku devam ederken, saat 17.00’de sahne alan sanatçı Murat Mermer’in konseriyle babalar günü etkinliği coşkusu tavan yaptı.

Program Kapanışı Mükemmel Oldu

Katılımcılara programın son bölümünde Urfa sıra gecesi eşliğinde çiğ köfte ikramı yapıldı.  Çatalca piknik alanında bu sıra gecesi programı, Trakya ve Anadolu kardeşliği adına çok güzel görüntüler ortaya çıkmasına vesile oldu.

Çatalca Halkı Başkan Mesut Üner’i Çok Seviyor

Gün boyunca etkinlik alanında Çatalca halkının Başkan Mesut Üner’e gösterdiği samimi, ilgi, sevgi ve alaka dikkatlerden kaçmazken, Başkan Mesut Üner’in halkın gösterdiği samimi ilgi ve alaka sırasında oldukça duygulu anlar yaşadığı görüldü.

Bu muhteşem etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ TÜM ÇATALCA HALKIMIZA EN BABA GÜN ETKİNLİĞİMİZE YOĞUN KATILIMLARI İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER. Hazırlıklarına ekibimizle aylar öncesinden başladığımız babalar günü etkinliğimiz, geçen hafta bölgemizde ve ilçemizde gerçekleşen yoğun yağış sonrası bir hafta sonrasına ertelemiştik. Etkinlik alanımızda yiyecek-içecek, animasyon, çuval yarışları, sepet basket, mumya oyunu, tavla, balon futbolu ve uçurtma gibi birçok sürpriz etkinliklerimiz, babalar ve çocuklarıyla keyifli bir gün geçirmesine şahit olmanın mutluluğu anlatılmaz yaşanır. Tüm bu etkinliklerin dışında şişme oyun parkı, palyaço ve maskotlar etkinlik alanımıza renk katarken, sanatçı Murat Mermer Konseri ve sıra gecesi programımızla alandaki babalar günü coşkusu görülmeye değerdi. Yaptığımız yatırımların dışında, Çatalca Halkımızın sosyal hayatta huzuru ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bir başka keyifli etkinlikte görüşmek umudu ve dileğiyle kalın sağlıcakla.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER