SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN MEKTUP VAR

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN MEKTUP VAR
Bu haber 11 Eylül 2021 - 14:13 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı mega projelerle adeta altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner, ilçede sosyal ve kültürel etkinliklerle büyük moral vermesinin yanı sıra tevazu sahibi duruşu ve projelerinin merkezine yarınlarımızın teminatı çocuklar ile gençleri konumlandırmasıyla sadece Çatalca’da değil, tüm bölge halkının takdirini ve alkışını alıyor.

 

TÜM İLKOKUL BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE SETİ HAZIRLANDI

Başkan Mesut Üner’in talimatıyla, harekete geçen Başkan Yardımcısı Ömer Erçin ve Halkla İlişkiler Birimine bağlı ekipler, içinde çizgili defter, kareli defter, resim defteri, okul öncesi programına uygun boyama kitabı, dikkat ve zeka geliştirme kitabı, renkli pastel boya, ataş seti, kurşun kalem, silgi, kalem traş, kuru boya kalemi, sulu boya ve Başkan Mesut Üner yazdığı mektup bulunan kırtasiye setlerini hazırlayarak okullara dağıtımını sağladı.

 

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇOCUKLAR VE AİLELERİNE ANLAMLI MEKTUP

Başkan Mesut Üner’in çocuklar ve ailelerine yazdığı mektupla öğrenci, öğretmen ve velilerin gönlünde taht kurdu. Başkan Mesut Üner kaleme aldığı mektupta şu sözlere yer verdi; ‘’Yarınlarımızın Teminatı Çok Kıymetli Çocuklar ve Değerli Aileleri. Bugün sizler için çok özel ve heyecanlı bir gün. Hayat boyu devam edecek eğitim ve öğretim hayatınız bugün başlıyor. Biliyor ve inanıyorum ki heyecanlı olduğunuz kadar bir o kadarda mutlusunuz. Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ne kadarda güzel ifade etmiş; ‘’Türk milletinin elinde tuttuğu meşale müsbet ilim meşalesidir.” Bugün eğitim ve öğretim hayatınızın başlamasıyla devir aldığınız müsbet ilim meşalesini sonsuza kadar başarıyla taşıyacağınızdan hiç kuşkum yok. Elinizdeki müsbet ilim meşalesinin aydınlattığı eğitim ve öğretim hayatınız boyunca zorluklarla karşılaşacaksınız. Bu zorlukları kendinize inanarak, güvenerek ve en önemlisi çalışarak aşacağınıza eminim. Hiçbir zaman unutmayın ki; Çatalca’mızda yarınlarımızın teminatı çocuklarımız kültür, sanat, spor, eğitim ve her alanda asla yalnız yürümeyecekler. Her zaman yanınızda dün olduk, yarınlarda da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı başlangıcının tüm öğretmen, öğrenci ve ailelerine hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve bugün eğitim hayatına başlayan çok sevdiğim yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza yürekten başarılar diliyorum.’’

 

 KIRTASİYE SETLERİNİN DAĞITIMI SIRASINDA ÇOCUKLARIN SEVİNCİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Başkan Mesut Üner, kırtasiye seti dağıtım programının ardından yaptığı açıklamalarda; ‘’EĞİTİM HAYATINA HOŞ GELDİNİZ SEVGİLİ ÇOCUKLAR. ZORLU EĞİTİM HAYATINIZDA ÇATALCA’MIZDA ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİNİZ. Bu hafta Çatalca’mızda eğitim ve öğretim hayatına ilk kez başlayan yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı, okul hayatlarının ilk haftasındaki tatlı heyecan ve sevinçlerine ortak olduk. İlçe sınırlarımız içinde ilk kez okula başlayan çocuklarımızı ziyaret ederek, günün anısına kırtasiye seti ve mektuplarımızı kendilerine teslim ettik.  Çocuklar sizleri çok sevdiğimizi biliyorsunuz. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER