SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Başkan Mesut Üner’den “Hoş Geldin Bebek “ Projesi

Başkan Mesut Üner’den  “Hoş Geldin Bebek “ Projesi
Bu haber 22 Haziran 2019 - 12:40 'de eklendi.

Hoş Geldin Bebek! Canın sağlıklı, ömrün uzun, yolun hayırlı, geleceğin aydınlık olsun. Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner, “Hoş Geldin Bebek Projesi” ile dünyanın en değerli hazinesi olan evlada sahip olan anne babaların sevincine ortak oluyor.

Başkan Mesut Üner’in göreve başlar başlamaz hayata geçirdiği projelerden biriside, “Hoş Geldin Bebek Projesi” oldu. “Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz” sözlerini her fırsatta dile getiren Başkan Üner’in talimatlarıyla başlayan projede,  yeni bir bebeğe sahip olan anne babalar ziyaret edilerek minik bebeğin ömrünün hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle hem onların sevinci paylaşılıyor hem de hazırlanan özel hediye paketi kendilerine sunuluyor.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Belediye Başkanı Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Meclis Üyesi Tuba Uzun ziyaretlerde bulundu.

 

Vatanımıza, milletimize ailesine hayırlı bir evlat olsun

Betül-Burak Öktem Ailesinin 34 günlük bebeği Akif Buğra, Havva- Yalçın Özmen Ailesinin 22 günlük bebeği Mete, Aslı- Yıldıray Atak Ailesinin 63 günlük bebeği Öykü, Mihrap- Alican Berber Ailesinin 25 günlük bebeği Bade, Özge-Ali Küpeli Ailesinin 21 günlük ikiz bebekleri Arya-Ata ve Ayşenur-Şeref Çavuş Ailesinin 26 günlük bebeği Mustafa Uras’ı evlerinde ziyaret eden Başkan Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Meclis Üyesi Tuba Uzun dünyaya gelen çocukların vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.

“Başkanımıza çok teşekkür ederiz”

Başkan Üner’in bu projeyi oldukça önemsediğinin ifade edildiği ziyaretlerde Üner ve Uzun, ailelere her türlü sıkıntılarında belediyeye ulaşabileceklerini ve Çatalca Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler “Bizleri düşünerek böyle güzel bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz” sözleriyle konuklarını uğurladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER