SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN HALK PAZARINDA YOĞUN TEDBİR VE ÖNLEM

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN HALK PAZARINDA YOĞUN TEDBİR VE ÖNLEM
Bu haber 28 Mayıs 2020 - 15:16 'de eklendi.

Küresel salgınla mücadelede Çatalca’da yoğun önlem ve tedbirler alan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliği kararları doğrultusunda açılması uygun görülen Halk Pazarı için bu haftada ekipleri seferber etti.

Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri gıda ve bu hafta itibariyle yeniden kurulmaya başlayan giyim pazarında korona virüs salgınına karşı önlem ve tedbirler aldı.

Sabahın erken saatlerinde pazar alanında yer alan ekipler, esnafları karşılayarak sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tezgâhların kurulumunu sağladı.

Pazar giriş ve çıkış noktaları oluşturarak bu alanlara el dezenfektanları ve dezenfekte paspasları yerleştiren ekipler esnaflara, el dezenfektanı, maske ve “Ürünlere Dokunmayın” yazılı stickerler dağıttı, esnafların geçmiş Ramazan Bayramlarını kutlayarak şeker ikramında bulundu.

Alışveriş yapmak için pazara gelen vatandaşların ateş ölçümleri yapılarak pazar alanına alınırken, maskesi olmayan vatandaşlara maske verilerek ve dezenfektan paspasına basarak pazara girişi sağlandı.

Pazar saatleri içerisinde esnafların ve vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyarılar, ekiplerce titizlikle yapılırken, yoğunluk yaşanmaması konusunda da pazara kontrollü giriş sağlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER