SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN HALK PAZARINDA YOĞUN TEDBİR

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN HALK PAZARINDA YOĞUN TEDBİR
Bu haber 09 Nisan 2020 - 12:52 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçede kurulan halk pazarında yoğun tedbir ve önlemler alınması konusunda taviz vermiyor.

Yoğun önlemler doğrultusunda gece boyu dezenfekte işlemi gerçekleştiren ekipler sabah pazar kurulmadan önce de alanda yerlerini alarak esnafı karşılıyor. Esnaflara eldiven, dezenfektan, bone ve maske dağıtımı gerçekleştiren ekipler tezgahların da sosyal mesafeye uygun olarak kurulmasını sağlıyor.

Pazar alanına giriş ve çıkış noktalarını belirleyerek kontrol altına alan ekipler bu noktalarına el dezenfektanları yerleştirerek vatandaşların kullanımına sunuyor.

Vatandaşların ateş ölçümlerini yaparak Pazar alanına girişlerini sağlayan ekipler aynı zamanda maske kontrolü yapıyor ve vatandaşlara kendilerini ve çevrelerini korumaları adına ürünleri elle temassız bir şekilde almaları konusunda önleyici tedbir ve bilgilendirmelerde bulunuyor.

Esnaf ve vatandaşlar kendilerini pazarda karşılayan ekiplere memnuniyetlerini dile getirerek ilk günden itibaren salgına karşı ilçede gösterdiği hassasiyet, pazarda aldığı önlemler için Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

Vatandaşların pazar alışverişlerini daha sağlıklı ve güvenli ortamda yapmaları için ekipler gün boyu pazarda kontrollerine devam ediyor.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER