SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN GÜREŞ SPORCULARINA YEMEK PROGRAMI

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN GÜREŞ SPORCULARINA YEMEK PROGRAMI
Bu haber 25 Haziran 2021 - 11:22 'de eklendi.

Yaptığı yatırımların merkezine  çocukları ve gençleri konumlandırarak bölgedeki ve Çatalca’daki genç spor severlerin takdirini ve alkışını alan Başkan Mesut Üner, Çatalca Belediyespor’lu sporcularıyla birlikte olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta kurulumunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımına yemek programı düzenleyen Başkan Mesut Üner,  bu haftada başarılarıyla ilçe halkına büyük gurur yaşatan Çatalca Belediyespor’lu Güreş Takımına yemek programı düzenledi.

Yemek programına Başkan Mesut Üner ve Çatalca Belediyespor’lu sporcularla birlikte Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Gençlik ve Spor Müdürü, Güreş Ağası Şeref Tatlı ve Güreş sporcularına sponsorluk desteği veren Sezgin Gidiş katılım sağladı. Yemek organizasyonuna, Çatalca Belediyespor’un Tarihi Edirne Kırkpınar Güreşleri öncesi Çatalca’da misafir ettiği ve birlikte kamp yaptığı Sakarya Karapürçek Güreş Takımı da katılım sağladı.

Keyifli ve aile ortamında geçen yemek programında güreş sporcularının çok keyif aldığı gözlendi. Sporcular gece sonunda bu keyifli organizasyon için Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini arz ettiler.

Güreş sporcularınla gerçekleşen keyifli yemek organizasyonu sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Başarıdan başarıya koşarak göğsümüzü kabartan Çatalca Belediyespor’muzun başarılı güreşçi kardeşlerimizle yemekte birlikte olduk. Yemek programımıza Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi, takımımızla birlikte ilçemizde kamp yaptığımız ve misafir ettiğimiz Sakarya Karapürçek Güreş Takımı, Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Güreş Ağamız Şeref Tatlı ve güreş sporcularımıza sponsorluk desteği veren Sezgin Gidiş katılım sağladı. Son dönemde Çatalca Belediyespor’umuzun sporcu gençleri gerek Milli Takımlara seçilmeleriyle gerekse Antalya ve Bursa’daki yağlı güreşlerde gösterdikleri başarılarla hepimizin gururu oldular. İnanıyoruz ki bu başarılarını Tarihi Edirne Kırkpınar Güreşlerinde de gösterecekler. Sporcularımız zorlu başarı yolculuklarında asla yalnız yürümeyecekler ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çatalca’mızın gençleriyle gurur duyuyoruz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER