SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK
Bu haber 02 Aralık 2020 - 11:52 'de eklendi.

“Eğitim, Sağlık ve Spor benim olmazsa olmazlarımdır” diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner her zaman olduğu gibi yine gençlerin yanında olduğunu göstererek üniversiteye hazırlanan gençlere eğitim seti armağan etti.

 

Çatalca’nın gelişmesi ve değişmesi adına göreve gelir gelmez hızlı bir şekilde hizmet seferberliğine başlayan Başkan Mesut Üner, yarınlarımız dediği çocuklara ve gençlere destek olacak çalışmaları da aynı hızla sürdürüyor.

İlçede bir ilke imza atarak üniversiteye hazırlanan öğrencilere ve ailelerine destek olmak için Sürekli Eğitim Merkezi’ni kuran ve hemen ilk yılda onlarca öğrencinin hayallerindeki üniversiteyi kazanmasına vesile olan Başkan Mesut Üner’den bu yılda sınav heyecanı yaşayan öğrencilere büyük destek geldi.

Sürekli Eğitim Merkezi’nde 100’den fazla öğrenci bu yıl pandemi nedeniyle online bir şekilde aynı yoğunlukta sınava hazırlanırken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi kurslarında sınava hazırlanan gençlere Başkan Mesut Üner tarafından konu anlatımlı ve testlerin yer aldığı hazırlık kitaplarından oluşan kitap seti hediye edildi.

 

Başkan Mesut Üner: “Başarılı olacağınıza canı gönülden inanıyorum”

Gençlik Merkezi’nde pandemi tedbirleri nedeniyle öğrencilerin bir kısmı ile bir araya gelen Başkan Mesut Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, Belediye Başkan Yardımcısı İkram Kaya, Halk Eğitim Müdürü Yunus Taslı ve Gençlik Merkezi Müdürü Umut Şenol öğrencilere kitap setlerini hediye etti.

Başkan Mesut Üner öğrencilere her zaman yanlarında olduğunu belirttiği konuşmasında sınavda başarılar dilerken, “İlçemizde önceliklerimiz her zaman söylediğim gibi eğitim, spor ve sağlık. Siz gençlerimizin eğitimi bizler için çok önemli. Bizler sizlere destek olmak için elimizden geleni her zaman yaparız. Daima sizlerin yanınızdayız. Belediye olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Müdürlüğümüz ve Gençlik Müdürlüğümüz işbirliği içerisinde sizlerin yanınızdayız. Bizleri ister ağabeyiniz, ister arkadaşınız olarak görün ve ne ihtiyacınız olursa çekinmeden bizlere iletin. Ben sizlerin başarılı olacağınıza canı gönülden inanıyorum. Çünkü inanmak başarmanın yarısıdır. Sizlerde üniversite okumak için var gücünüzle sınava çalışıyorsunuz. Ben şimdiden hepinize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Kitap setlerini büyük bir mutlulukla alan öğrenciler, Başkan Mesut Üner’e teşekkür ederek Gençlik Merkezi’nde kendi el emekleri ile yaptıkları Türk Bayrağımızı hediye ettiler. “Aldığım en anlamlı hediye bu” şeklinde konuşan Başkan Mesut Üner’e Gençlik Merkezi Müdürü Umut Şenol yardım ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER