SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN EN BABA ETKİNLİĞE AÇIK DAVET

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN EN BABA ETKİNLİĞE AÇIK DAVET
Bu haber 22 Haziran 2021 - 12:49 'de eklendi.

Yaptığı proje yatırımlarıyla Çatalca’yı İstanbul’un parlayan yıldızı olmaya başlatan Başkan Mesut Üner, sosyal belediyecilik anlamında yaptığı çalışmalarla da Çatalca halkının beğenisini ve takdirini kazanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu kutlanan babalar günü için kurmaylarına iki ay öncesinden eksiksiz bir etkinlik programı talimatı veren Başkan Mesut Üner, ilçede ve bölgede devam eden yoğun yağışla etkinliği bir hafta ertelemişti. Büyük bir titizlikle hazırlanan Babalar günü etkinliği bu hafta sonu 26 Haziran 2021 Cumartesi Akalan Mahallesi Harman Üstü sokakta mesire alanında saat 14.00-19.00 arası gerçekleşecek. Başkan Mesut Üner, tüm detaylarla bizzat ilgilenirken, etkinlik alanında yerinde denetimler yapmayı da ihmal etmedi.

Babalar günü etkinlik alanı denetimleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner;       ‘’Evimizin direği ve yüreğimizin sesi dediğimizde hemen onlar gelir aklımıza. 5 Haziran 2021 günü, yani 2 hafta önce Çatalca’mızda babalar gününe yakışır bir etkinlik programlayıp,  etkinlik alanında son kontrollerimizi gerçekleştirip 19 Haziran 2021 günü için sizlere davetimizi arz etmiştik. Sonrasında Çatalca’mızda ve bölgemizde devam eden yoğun yağmur yağışı nedeniyle, bu güzel etkinliği bir hafta erteledik. Babalar günü etkinlik programımız 26 Haziran 2021 Cumartesi saat 14.00-19.00 arası Akalan Mahallemizde Harman Üstü sokak mesire alanımızda gerçekleşecek. Etkinlik alanımızda yiyecek-içecek, animasyon, çuval yarışları, sepet basket, mumya oyunu, tavla, balon futbolu ve uçurtma gibi birçok sürpriz etkinliklerimiz, babalar ve çocuklarıyla keyifli bir gün geçirmesine yardımcı olacak. Tüm bu etkinliklerin dışında şişme oyun parkı, palyaço ve maskotlar etkinlik alanımıza renk katarken, saat 17.00’de sanatçı Murat Mermer konseriyle babalar günü coşkumuz tavan yapacak. Ayrıca babalar gününe özel hatıra fotoğrafları çekmeniz için Cumhuriyet Meydanı, İsmail İp Yaşam Alanı, Kiptaş Marketler Önü, Verem Savaş Dispanseri Yanı, Manisa Bayırı Roman Derneği Yanı ve Cem Kara Yaşam Vadisi mevkii seyir terasında hatıra fotoğraf çekim köşeleri konumlandırdık. Yaptığımız yatırımların dışında, Çatalca Halkımızın huzuru ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm Çatalca halkımızla etkinlik alanımızda buluşmak umudu ve dileğiyle kalın sağlıcakla.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER