SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇOK ÖZEL HİZMET

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇOK ÖZEL HİZMET
Bu haber 04 Ekim 2021 - 11:33 'de eklendi.

Çatalca’da göreve gelir gelmez az zamanda çok önemli projeler kazandırmasıyla, makamından çok sahada halkın arasında olmasıyla ve ilçeye kazandırdığı proje şantiyelerinde bulunmasıyla sadece Çatalca’da değil tüm bölge halkının takdirini ve alkışını alan Başkan Mesut Üner, çok özel bir hizmetle daha yine gönüllerde taht kurdu.

 

KAYMAKAMLIK ve BELEDİYE BAŞKANI KONUTU OLACAKTI

İlçeye kazandırılan bu çok özel hizmetle, özel birey çocuklar ve aileleri oldukça mutlu oldular.

Önceki dönemde Çatalca’ya İBB tarafından kazandırılan Kiptaş konutları mevkiinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanı konutu olarak tahsis edilen iki bina, Başkan Mesut Üner girişimleriyle dönemin Çatalca Kaymakamı şimdiki Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile de görüşülerek bu binalardan feragat edildi ve ilçedeki özel bireylere kazandırıldı.

 

FEREGAT SONRASI BAŞKAN MESUT ÜNER HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İki binada Rampa, Yangın Merdiveni, Tel Çit, Lavabo alanlarına tutamaç, Mutfak, Camlara Demir Korkuluklar yapılıp, Milli Eğitim Bakanlığı onayı da alındı ve Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Başkan Mesut Üner tarafından ilçe halkının hizmetine kazandırıldı. Kurumda dört eğitim programı bulunuyor. Bu programlar Zihinsel Engelli Bireyler Destek Eğitim Programı, Yaygın Gelişimsel Bozukluklar Destek Eğitim Programı, Özel Öğrenme Güçlüğü Destek Eğitim Programı ve Bedensel Engelli Bireyler Destek Eğitim Programlarıyla başarıyla çalışmalarına devam ediyor. Eğitimler Bireysel ve Grup Eğitimleri şeklinde devam ediyor. Üç adet bireysel sınıf, üç adet grup eğitimi sınıfı, bir adette iki öğrenci kapasiteli fizyoterapi sınıfı mevcut. Aynı zamanda hem öğrenci hem de velilere ‘’Psikolojik destek’’ ve ‘’Aile eğitimi’’ programları uygulanıyor.

 

Bu değerli ve özel hizmetle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ÇATALCA’MIZIN DÖRT BİR YANINDA HİZMET DOKUNUŞLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ. ÇATALCA BELEDİYESİ ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN. Çatalca’mızda engelli kardeşlerimiz ve Aileleri asla yalnız yürümeyecek. Unutmayalım ki hepimiz bir engelli adayıyız. Kiptaş konutları yapıldığı dönemde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanı konutu olarak tahsis edilen 2 binada Rampa, Yangın Merdiveni, Tel Çit, Lavabo alanlarına tutamaç, Mutfak, Camlara Demir Korkuluklar yapılıp, Milli Eğitim Bakanlığı onayı da alınarak, Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ilçe halkımızın hizmetine kazandırdık. Çatalca’mıza hayırlı uğurlu olsun. An itibariyle; Bireysel Eğitim Sınıflarımız, Grup Eğitim Odalarımız, Fizyoterapist Odalarımız ve Psikolog Görüşme Odalarımızda İki Özel Eğitim Alanı Öğretmenimiz, İki Psikoloğumuz ve İki Fizyoterapistimizle Çatalca’mızdaki özel birey kardeşlerimiz ve ailelerinin zorlu hayat yollarında kendilerini yalnız bırakmıyoruz. Düzenli olarak özel servis araçlarımızla evlerinden alıp, tekrar evlerine ulaşımını sağlıyoruz. Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER