SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA YENİ YATIRIMLAR İÇİN ZİYARET

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA YENİ YATIRIMLAR İÇİN ZİYARET
Bu haber 27 Mayıs 2021 - 11:39 'de eklendi.

Mevcuttaki yapımı devam proje şantiyelerine ekibiyle birlikte ara vermeden ziyaretlerine devam eden Başkan Mesut Üner, proje şantiyeleri ziyareti dışında kalan vakitte Çatalca’ya yeni yatırımların kazandırılması ve ilçedeki var olan ulaşım–altyapı problemlerinin çözümü için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Serdar Yücel’i makamında ziyaret etti.

Bu önemli ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mız için sahadaki çalışmalarımızın dışında, ilçe halkımızın daha konforlu bir yaşam sürdürebilmesi için yine yollara çıktık. Meclis Üyemiz Ahmet Rasim Yücel ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Serdar Yücel’i makamında ziyaret ettik. İlçemize yapacağımız yeni yatırımların ve ilçemizdeki mevcut ulaşım–altyapı problemlerinin çözümü için istişarelerde bulunduk. Ziyaret sırasında bizlere gösterdiği ilgi ve alaka için Serdar Bey’e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Çatalca’mıza olan hizmet sevdamızla çözüm ziyaretlerimize durmaksızın devam edeceğiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER