SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA ÜNİVERSİTE MÜJDESİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA ÜNİVERSİTE MÜJDESİ
Bu haber 31 Ocak 2022 - 11:23 'de eklendi.

Çatalca’da görev süresinin sadece ilk üç yılında ilçeye kazandırdığı tarihi hizmetlerle adeta halka altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner’den Çatalca halkına bir müjde daha geldi. Çatalca’da yaklaşık otuz yıllık bir hayal olan üniversite projesi artık gerçek oluyor. Başkan Mesut Üner’in otuz yıllık hayal olan üniversite müjdesi Çatalca’da adeta bayram havası yaşattı.

Başkan Mesut Üner daha göreve gelir gelmez, yakında açılışını yapacağı İzzetin Stadı yakınlarındaki belirlenen parselleri üniversite lejantı olarak işletilmesini sağlayıp ilçede otuz yıllık hayalin ilk ve en önemli adımının atılmasını sağlamıştı. Başkan Mesut Üner’in bu önemli hamlesi sonrası şimdi de ‘’Florence Nightingale Üniversite Hastanesi’’ ile gerçekleşen protokol ile artık Çatalca’ya marka bir üniversite ‘’Bilim Üniversitesi’’ geliyor. Başkan Mesut Üner’in ilçeye kazandırdığı üniversite ile birlikte Çatalca’ya eğitim, sağlık ve istihdam anlamında çok önemli katkıları olacak. Üniversitede Tıp Fakültesi ve Hastanesinin yanı sıra Ziraat Mühendisliği ve Veterinerlik Fakültesi de olacak.

Tarihi gün Çatalca Tapu Müdürlüğünde başladı. Çatalca Tapu Sicil Müdürü İsa Dizman’ın ofisinde üniversite adına yönetici Mustafa Kahraman’ın ve Başkan Mesut Üner’in katılımıyla tapu devri imza töreni geçekleşti. Tapudaki imza töreninin ardından Çatalca Belediyesi’ne geçildi ve tarihi üniversite protokolü imza töreni gerçekleştirdi.

İlçeye kazandırılan üniversite müjdesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mıza müjdeler olsun. İlçemizde yapımını tamamladığımız ve yakında açılışını yapacağımız İzzettin Stadımızın hemen yanında bulunan belediyemize ait 529-1889-1890 numaralı parseller, yine bitişiğinde bulunan hazineye ait 1537 ve özel mülkiyette bulunan 531 parsellere ‘’Üniversite Lejantını’’ işletilmesini sağlamıştık. Üniversite lejantı olarak işlettiğimiz parsellerde artık ilçemizde otuz yıllık hayalimiz gerçek oluyor. Yaptığımız protokol ve tapu devri imza töreni ile Çatalca’mıza ‘’Florence Nightingale Üniversite Hastanesi’’ kuruluşu olacak ‘’Bilim Üniversitesi’’ kazandırıyoruz. Üniversitede yarınlarımızın teminatı gençlerimiz hem kaliteli bir eğitim ve eğitim sonrası çalışma fırsatı bulurken, ilçe halkımız kaliteli bir sağlık hizmeti alma şansı olacak. Üniversitede Tıp Fakültesi ve Hastanesinin yanı sıra Ziraat Mühendisliği ve Veterinerlik Fakültesi olacak. Otuz yıllık hayal gerçek oldu. Çatalca’mıza hayırlı ve müjdeler olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER