SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA BÜYÜK MÜJDE

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA BÜYÜK MÜJDE
Bu haber 25 Kasım 2021 - 11:29 'de eklendi.

Çatalca’ya tarihinin en önemli projelerini iki buçuk yıl gibi kısa bir zamanda kazandıran, makamdan değil sahadan çalışma prensibinden asla taviz vermeyen ve ilçenin kronik sorunlarının çözümü için var olan sorunların üzerine çözüm odaklı olarak kararlılıkla giden Başkan Mesut ÜNER’den ilçeye yine büyük bir müjde daha geldi.

Çatalca’da geçmişte köy statüsünde olan mahallelerde yaşayan ilçe halkına gelen İBB’ye bağlı İSKİ kurumu tarafından yapılan tahakkuklar ve bu tahakkuklara istinaden ilçe halkının yaptığı ödemeler ilçe halkını çok zor durumda bırakmıştı. İşte böylesine bir durumda Başkan Mesut ÜNER’den Çatalca halkına büyük bir müjde geldi.

Çatalca halkına verdiği müjdelerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’İlçemize kazandırdığımız mega projelerin yanı sıra, Çatalca’mızın kronik sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. İBB’nin tüm karar iade engelleme girişimlerine rağmen, cumhur ittifakı meclis üyelerimizin oylarıyla bir kronik sorunumuz daha son bulmuştur. İSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ESKİDEN KÖY STATÜSÜ OLAN MAHALLELERİMİZDEKİ VATANDAŞLARIMIZA, GEÇMİŞE DÖNÜK YAPILAN TAHAKKUKLARDA DAHİL OLMAK ÜZERE YAPILAN FAZLA TAHAKKUKLAR İPTAL EDİLİYOR, YUKARIDA BELİRTTİĞİMİZ BAHSE KONU MAHALLELERİMİZDE TAHSİL EDİLEN KISIMLAR, İLGİLİ ABONELERE İADE EDİLİYOR, BİNKILIÇ-FATİH, BİNKLIÇ-ATATÜRK, ÇİFTLİKKÖY, MURATBEY ve KARACAKÖY’DE BULUNAN BAKKAL, KAHVEHANE, MANAV, FIRIN, LOKANTA, KASAP, BERBER ve BENZERİ ÖLÇEKTE ESNAFLARIMIZA TESPİT EDİLECEK EN DÜŞÜK İŞ YERİ TARİFESİNİN %25’ni GEÇMEYECEK. Çatalca’mıza ve ilçemizin güzel yürekli insanlarına olan sevdamızdan güç alarak, ilçemize mega projeler kazandırmaya, aynı zamanda mevcut kronik sorunların çözümünü gerçekleştirmeye kararlılıkla devam edeceğiz. ÇATALCA’MIZA MÜJDELER ve HAYIRLI OLSUN.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER