SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA BİR MÜJDE DAHA

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA BİR MÜJDE DAHA
Bu haber 22 Eylül 2021 - 11:47 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı projelerle ilçeye adeta altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner, Çatalca’ya bir proje daha kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor. Çanakça Sosyal Tesislerini tamamlayıp, ilçe halkına teslim etmenin bugünlerde sevincini yaşayan Başkan Mesut Üner, yeni bir projenin onayladığının ve ihale aşamasına geldiğinin müjdesini ilçe halkına duyurdu.

MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK MESİRE ALANI PROJESİ ÇATALCA’YA HAYIRLI OLSUN

Çatalca’ya Millet Bahçesi, Spor Adası, Cem Kara Yaşam Vadisi, Çanakça Sosyal Tesisleri, İlyas Demiroğlu Güreş Salonu, Cumhuriyet Meydanı, Kapalı Otopark ve Kapalı Pazar gibi önemli vizyon projelerini ilçeye kazandıran Başkan Mesut Üner, şimdide Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Alanı Projesinin onaylandığını ve ihale sürecinin başladığını açıkladı.

Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Alanı Projesinin onaylanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘Gerçekleştirdiğimiz girişimler ve temaslar sonucu projemiz onaylandı ve yapımın başlayıp tamamlanması için ihale süreci başladı. Bu anlamda Çatalca’mız için ne talepte bulunsak bizleri kırmayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendiye çok teşekkür ederiz. Projemiz tamamlandığında Çatalca’mız vatandaşlarımızın ve ilçe dışından gelecek misafirlerimizin uğrak yeri olacak ve yepyeni bir yaşam alanına kavuşturmuş olacağız. Hayata geçirmeye başladığımız Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Alanı Projemiz Sosyal tesisler bünyesinde 430 Bin m² alanda; kır kahvesi, kır lokantası, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, macera parkı, yüzme havuzu, gözlem kulesi, süs havuzları, yöresel ürünler satış stantları, manej alanı, kır düğünü alanı ve gezi alanları gibi birbirinden farklı alanların yer alacak ve sosyal tesislerimiz bölgesel bir cazibe merkezi haline gelecek. Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” sözünü rehber edinerek ve Çatalca’mıza olan sevdamızdan güç olarak, ilçemizin gelişmesi için hiçbir engel tanımadan çalışmalarımıza gece-gündüz demeden aralıksız devam edeceğiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER