SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA TARİHİNDE BİR İLK DAHA

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA TARİHİNDE BİR İLK DAHA
Bu haber 11 Haziran 2021 - 13:17 'de eklendi.

DAHA ÖNCE KURULUŞUNU GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇATALCA BELEDİYESPOR’A YENİ BİR BRANŞ DAHA EKLEYEREK, KADIN FUTBOL TAKIMINI İLÇE VE ÜLKE SPORUNA KAZANDIRAN BAŞKAN MESUT ÜNER, KURDUĞU KADIN FUTBOL TAKIMINI İLK İDMANINDA YALNIZ BIRAKMADI.

Çatalca’da gençlere, spora ve sporcuya verdiği destekle, tüm spor severlerin büyük beğenisini ve takdirini kazanan Başkan Mesut Üner, şimdide Çatalca Belediyespor bünyesinde Kadın Futbol Takımını kurarak, gönüllerde taht kurdu.

Başkan Mesut Üner, göreve gelir gelmez, Spor Adası Projesi, İlyas Demiroğlu Güreş Salonu ve Karate Salonu gibi daha birçok tesisleşme hamlelerinin dışında, Çatalca Belediyespor Kulübünü kurarak, kazandırdığı bu spor tesislerde başarılı sporcular yetişmesini sağladı.

Sahaya inerek ilk idman programını gerçekleştiren Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımını yalnız bırakmayan Başkan Mesut Üner, gerçekleşen ilk idman programının ardından açıklamalarda bulunarak ‘’Dünya şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Çatalca’mızda projelerimizin merkezinde her zaman yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz oldu. Çatalca Belediyespor bünyemizde 13 farklı branşta, 18 Antrenör ve 2000 sporcuyla spor yolculuğumuza devam ederken, bu branşlarımıza ‘’KADIN FUTBOL TAKIMI’’ branşımızı da ekledik ve branş sayımız 14 oldu. Sahaya inen Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımımızın ilk idmanında futbolcu ve teknik heyetimizi yalnız bırakmadık. Bayan futbol takımımızı ilk idmanlarını ziyaret ederek, başarı ve kolaylıklar diledik. Biliyor ve inanıyorum ki Bayan Futbol Takımımız Çatalca Kadınının gücünü tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya gösterecektir. Bu önemli hedefe giden yolda Kadın Futbol Takımımız asla yalnız yürümeyecektir. Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımımız ilçemize Hayırlı Olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER