SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA İÇİN ANKARA’DA YOĞUN ÇALIŞMA

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA İÇİN ANKARA’DA YOĞUN ÇALIŞMA
Bu haber 30 Kasım 2020 - 11:58 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca’yı en iyi hizmetle buluşturmak için gece gündüz demeden çalışmaya, birbirinden önemli projeleri hayata geçirmeye devam ederken, yepyeni çalışma ve projeleri uygulamak için de Ankara’da temaslarda bulunuyor.

Çatalca’ya hizmet için zaman kavramı olmaksızın çalışma ilkesiyle hareket eden Başkan Mesut Üner, Ankara’ya giderek bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ankara’da ilk olarak Gazi Meclisimizi ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner milletvekilleri ile görüştü.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçe ile ilgili yoğun bir program uyguladığı ziyaretler kapsamında Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u ziyaret etti.

Görüşmede yapılan istişarelerle;  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un desteği ile köy içi ve hazine yerlerinin satışıyla ilgili uygulamada çıkan problemleri çözüme kavuşturarak tapularına kavuşan vatandaşlar dışında, kanuni müeyyideki bazı şartlara takılarak işlem yapılamayan vatandaşlarının sorununa rezerv alan yöntemiyle çözüm üretildi.

Yerinde Dönüşüm Projemiz Örnek Bir Proje Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret eden Başkan Mesut Üner, ilçede yaşayan Roman vatandaşlarla ilgili projeyi ile ilgili önemli adımlar attı.

Başkan Mesut Üner yerinde dönüşüm olarak hayata geçireceği projenin tamamlandığında örnek bir proje olacağını ifade ederek Bakan Yardımcısına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Görüşmede ayrıca Çatalca’ya yepyeni bir yaşam alanına kavuşturacak Millet Bahçesinde devam eden çalışmalarda değerlendirildi.

Başkan Mesut Üner’den Çatalca’ya “Balkan Şehitleri Müzesi” Müjdesi

Başkan Mesut Üner Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mesut Üner, “ İlçemizin güvenliği için görevlendirilen 32 Gece Bekçimiz, mahallelerimize güvenlik kameraları sistemi ve İlçemize yakışan yeni Kaymakamlık Binamız için İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya teşekkürlerimizi sunduk. Sayın Bakanımız her zaman ilçemizle yakından ilgileniyor. Bakanımızla görüşmemizde birde ilçemiz için çok önemli bir müzenin yapılması onayını aldık. Vatanımızı savunurken şehadete eren Alaiye Taburundan 657 şehidimiz ve tüm şehitlerimizin anısına Yazlıkköy Mahallemize, “BALKAN ŞEHİTLERİ MÜZESİ” yapılacak. Ben bir kez daha şahsım ve ilçemiz adına İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Gelişen Çatalca’mıza Yeni Yollar

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek balıkçı barınağı projesi ve her geçen gün gelişen ilçenin yol yapımları ile ilgili istişarelerde bulunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Bakan Yardımcısı Selim Dursun ile de görüşerek değerlendirmelerde bulundu.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığının ilçeye yapacağı çalışmalarda en büyük destekçilerinden olduğunu belirten Başkan Mesut Üner, vatandaşları en iyi hizmetlerle ve yatırımlarla buluşturmaya büyük katkı sağlayan Bakan Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ettiğini belirtti.

Çatalca’mızı En Güzel Yarınlarla ve Vatandaşlarımızı En İyi Hizmetlerle Buluşturmaya Devam Edeceğiz

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Ankara ziyaretleri kapsamında AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili Mehmet Muş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret nedeniyle bir açıklama yapan Başkan Mesut Üner, “Çatalca’mızı İstanbul’un örnek ilçelerinden biri haline getirmek için çıktığımız bu yolda ilk günden itibaren yapımına başladığımız büyük ve önemli projelerimizde her zaman destek ve ilgileriyle yanımızda olan AK Parti TBMM Grup Başkan Vekilimiz Sn. Mehmet Muş’a teşekkür ziyaretinde bulunduk.

Hep birlikte Çatalca’mızın yarınlarını en güzel şekilde hazırlarken, vatandaşlarımızı layık oldukları en iyi hizmetle buluşturmaya da devam edeceğiz. AK Parti TBMM Grup Başkan Vekilimiz Sn. Mehmet Muş’a ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner oldukça yoğun ve verimli çalışmalar gerçekleştirdiği Ankara ziyareti ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’ya da teşekkürlerini sundu. Başkan Mesut Üner, sözlerinde “Sayın Milletvekilimiz, Değerli Tülay Ablamız her zaman bizlerin yanında ve en büyük destekçimiz. Ankara ziyaretlerimizde bizlerle yakından ilgilenen Kıymetli Vekilimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER