SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN BELEDİYE ÇALIŞANLARA MÜJDE

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN BELEDİYE ÇALIŞANLARA MÜJDE
Bu haber 13 Ocak 2022 - 11:24 'de eklendi.

Çatalca’ya görevinin daha ilk üç yılında cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini kazandırarak ilçeye adeta altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner, böylesine bir başarıya giden yolda ekibiyle de kurduğu gönül köprüleriyle başarıya ulaştığı tüm ilçede dikkat çeken ve bilinen bir gerçek.

Başkan Mesut Üner çalışanlara maddi katkıda bulunacak promosyon çalışmalarını tamamladı ve Çatalca Belediyesi çalışanlarına müjdeledi. Başkan Mesut Üner’in önemli emek ve gayretleri sonucu nihayete eren promosyon anlaşması imza töreni Çatalca Belediyesi’nde gerçekleşti. Başkan Mesut Üner’in makamında gerçekleşen imza törenine Halk Bankası Çatalca Şubesi Müdürü Andaç Akıncıoğlu’da katılım sağladı.

Çatalca Belediyesi çalışanlarına maddi katkı sağlayacak promosyon anlaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Aslında Halk Bank ile en önemli imza törenimizi geçen yıl gerçekleştirmiştik. Çatalca’da cumhuriyet tarihinde ilk kez bütçemiz artı verirken, Halk Bank şube binasını satın alarak Belediyemiz mülk envanterine katmıştık. Şimdide girişimlerimiz sonucu Halk Bankası Çatalca Şube Müdürümüz Andaç Akıncıoğlu ile belediyemizde yaptığımız imza töreniyle çalışanlarımıza #promosyon desteğinde bulunduk. Birlikte Çatalca’yız diyerek ilçemize hizmet ettiğimiz tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER