SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN BAYKAR TEKNOLOJİ ZİYARETİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN BAYKAR TEKNOLOJİ ZİYARETİ
Bu haber 20 Ocak 2022 - 11:22 'de eklendi.

Çatalca’da tarihe geçen projelerini gerçekleştirirken, makamından çok halkın arasında veya proje şantiyelerinde çalışmalarını gerçekleştiren Başkan Mesut Üner, gönül köprülerini kurduğu ziyaretlerini de gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkan Mesut Üner’in belediyede bire bir görüşme yaparak gerçekleştirdiği halk günü toplantısı sonrası bu sefer ki ziyaret durağı Baykar Teknoloji oldu.

Savunma sanayisi çalışmalarıyla ülkemizin adeta dünyadaki gururu olan Baykar Teknoloji’de Başkan Mesut Üner’i Baykar Teknoloji Lideri ve Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve amcası Ömer Bayraktar karşıladı. Samimi ortamda gerçekleşen görüşme, günün anısına karşılıklı hediye takdiminin sonrası son buldu.

Baykar Teknoloji ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Savunma sanayi sektöründe ulaştığı başarılarla dünya markası ve hepimizin gurur kaynağı olan Baykar Teknoloji Lideri ve Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile amcası Ömer Bayraktar’ı ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasındaki samimi karşılama, ilgi ve alaka için teşekkür eder, ülkemize çağ atlatan çalışmalar yolunda başarılar dileriz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER