SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN BALIK ZİYAFETİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN BALIK ZİYAFETİ
Bu haber 01 Şubat 2022 - 12:06 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı tarihi projelerle ilçe halkına adeta altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner, zorlu geçen durumlarında proaktif çalışmalarıyla da gerek Çatalca halkından gerekse tüm bölge halkından tam puan aldı. Geçtiğimiz aylarda Çatalca’da yaşanan yoğun fırtına ile mücadelede gösterilen başarı, ilçedeki yoğun kar yağışıyla mücadelesinde de gösterildi.

 

Geçen hafta tüm İstanbul’da olduğu gibi Çatalca’da da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlık günler öncesinden başladı. Başkan Mesut Üner, yoğun kar yağışından önce hafta boyunca kar koordinasyon merkezinin kurulduğunu ve yoğun kar yağışına karşı Çatalca halkını uyarmıştı. Yoğun kar yağışının başlamasıyla birlikte Başkan Mesut Üner ve ekipleri tarafından adeta hiç dinlemeden gece-gündüz demeden verilen mücadele, Çatalca ve tüm bölge halkında büyük bir takdir topladı. Kar yağışının Çatalca’da son bulmasıyla birlikte ilçede vefasıyla da çok sevilen Başkan Mesut Üner, yoğun kar yağışı boyunca büyük bir emek ve özveriyle sahada çalışan Çatalca Belediyesi çalışanlarına balık ziyafeti vererek yine gönüllerde taht kurdu.

 

Çatalca Belediyesi’ndeki karla mücadele sırasında büyük bir özveriyle çalışanlara verilen balık ziyafeti sonrasında açıklamalarda Başkan Mesut Üner; ‘’Geçen hafta boyunca yoğun kar yağışıyla mücadelemiz sırasında gece-gündüz demeden çok soğuk hava şartlarında büyük bir özveriyle görevini yerine getiren çalışma arkadaşlarımıza balık ikramında bulunduk. Çatalca Belediyesi’nde yoğun kar yağışı ile mücadelemiz sırasında büyük özeriyle görevini başarıyla yerine getiren tüm çalışma arkadaşlarıma şahsım ve tüm Çatalca halkımız adına çok teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER