SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN 10 OCAK JESTİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN 10 OCAK JESTİ
Bu haber 11 Ocak 2022 - 11:40 'de eklendi.

Göreve geldiği günden bugüne sadece ilçe tarihine geçen hizmetleriyle değil, kişi ve kurumlarla kurduğu samimi gönül köprüleriyle de Çatalca’nın yanı sıra tüm bölgemizde adından çok söz ettiren Başkan Mesut Üner, basın emekçilerini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde unutmadı ve organize ettiği akşam yemeğinde basın emekçileriyle bir araya geldi.

Samimi ortamda gerçekleşen organizasyona AK Parti İstanbul Milletvekili Gazeteci Tülay Kaynarca, Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan ve MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur’da katılım sağladı.

Çatalca’da gerçekleşen akşam yemeği organizasyonu oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Bu anlamlı organizasyona katılım oldukça yoğundu. Sadece Çatalca değil tüm bölge gazetecilerinin katıldığı organizasyon Başkan Mesut Üner’in konuşmasıyla başladı. Sonrasında basın mensuplarının da söz aldığı akşam, günün ansına çekilen fotoğraflar ve Başkan Mesut Üner’in hediye takdimiyle son buldu. Basın mensupları bu anlamlı organizasyonu gerçekleştirdiği için Başkan Mesut Üner’e teşekkür ettiler ve en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek için söz aldılar.

10 Ocak akşamı gerçekleşen vefa dolu akşamın sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bizlerin hızlı, doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi için, gece-gündüz demeden önemli bir görevi yerine getiren basın mensuplarımızı ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ vesilesiyle misafir ederek, biraz olsun kendilerine keyifli bir an yaşattıysak ne mutlu bize. Bu vesileyle tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatları boyunca önce sağlık sonra başarılar dilerim.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER