SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER; ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ

BAŞKAN MESUT ÜNER; ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Bu haber 18 Mayıs 2021 - 11:41 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner uzun süren tam kapanma süreci biter bitmez, Mayıs Meclisi birleşimi hemen sonrası ilçe esnafı ve halkıyla buluştu.

Ziyaretler sırasında gerek esnafların, gerekse halkın Başkan Mesut Üner’e gösterdiği ilgi, alaka ve sevgi dikkatlerden kaçmadı.

Esnaf ve halk buluşması sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki andır. Zorlu pandemi sürecinde artık yavaş yavaş şafak sökmeye başladı. Çok şükür uzun süren bir tam kapanma sürecinden sonra haftanın ilk gününde #Çatalca’mızdaki esnaflarımızı ziyaret ederek kolaylıklar ve bol bereketli günler diledim. Esnaflarımızı ziyaret ettiğim sırada halkımızla da bir araya gelerek özlem giderdik. Gerek halkımın, gerekse esnaflarımızın gözlerinden okunan umut ışığı, hepimizin ruhunda bulunan dayanışma kültürü, birlik ve beraberlikle aşamayacağız günler yok. Biliyor ve inanıyorum ki Çatalca’mızda birlikte nice güzel ve güneşli günler göreceğiz. Ve her vakit ifade ettiğimiz gibi  #BirlikteÇatalcayız ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER