SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: YEŞİL VATAN İÇİN ATEŞE YÜRÜYENLERE MİNNETTARIZ

BAŞKAN MESUT ÜNER: YEŞİL VATAN İÇİN ATEŞE YÜRÜYENLERE MİNNETTARIZ
Bu haber 23 Ağustos 2021 - 9:30 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Ege ve Akdeniz bölgelerimizde yangın söndürme çalışmalarına Çatalca’dan katılan kahramanları ziyaret edip tebrik ederek, yine gönüllerde taht kurdu.

Akdeniz ve Ege bölgesinde çıkan orman yangınları ülkemizi yasa boğmuştu. Çıkan orman yangınları ülke genelinde gerçekleşen dayanışmayla önce kontrol altına alındı, sonrasında ise söndürülmüştü. Orman yangınları bölgelerine Türkiye’nin dört bir köşesinden yardıma koşan il ve ilçelerin arasında Çatalca ilçesi de vardı.

Çatalca ilçesinden orman yangınlarını söndürmesi için başarıyla mücadele ederek ilçeye dönüş yapan Çatalca İtfaiye Grup Amirliği ve Çatalca Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı kahramanları Başkan Mesut Üner yerinde ziyaret ederek tebrik etti ve günün anısına kahramanlara plaket takdim etti. Kahramanlarda Başkan Mesut Üner’e vefasından dolayı teşekkürlerini arz ettiler.

Kahramanlara yapılan tebrik ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Sözlerime yeşil vatan için ateşe yürüyenlere minnettarız diyerek başlamak istiyorum. Her zaman ifade ettim, tekrar ifade ediyorum ki tarih boyunca acılar asla bizi yıkıp ayıramadı, tamam tersine birleştirdi. Biz böyle güzel necip bir milletiz. Hepimizi üzen orman yangınlarında da Türkiye’den yardıma koşulduğu gibi, Çatalca’mızdan da yardıma koşuldu ve görevlerini tamamlayarak sağ salim döndüler. Kahramanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır ve onlara minnettarız.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER