SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER : “VATANDAŞLARIMIZIN TALEP VE İSTEKLERİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

BAŞKAN MESUT ÜNER : “VATANDAŞLARIMIZIN TALEP VE İSTEKLERİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Bu haber 09 Mayıs 2020 - 17:06 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner salgınla mücadele günlerinde de sahada olmaya, ilçe merkezinde ve mahallelerde çalışmaları yerinde denetlemeye devam ediyor.

Başkanı  Üner belediye başkanlığı görevine başladığı ilk günden itibaren Çatalca ve Çatalcalılar için gece gündüz demeden çalışıyor. Çatalca’da hummalı bir çalışma başlatan Başkan Mesut Üner devam eden ve yeni başlayacak çalışmaları yerinde inceleyerek gerekli talimatları anında veriyor.

Merkezde yapılan yol, kaldırım, ışıklandırma ve peyzaj düzenleme çalışmaları yanı sıra mahallelerde yapımına başlanan spor sahaları, düğün salonları, bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını da sık sık mahalleleri ziyaret ederek birebir takip eden  Üner, Gökçeali, Subaşı, Çanakca, Nakkaş, Muratbey ve Bahşayiş Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Mahalle ziyaretlerinde Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Mesut Üner mahallelerin ihtiyaçları hakkında bilgi alırken, devam eden çalışmaların yerinde tespiti ile yeni başlayacak çalışmaların planlaması hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor.

“Vatandaşlarımızın talep ve istekleri bizler için çok önemli” sözlerini sık sık dile getiren Başkan Mesut Üner, Mahalle sakinleri ve büyüklerin halini hatırını, bir ihtiyaçları olup olmadığını sorarak talep ve isteklerini dinliyor, çözüm noktasında gerekli talimatları veriyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER