SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER; ”VATANDAŞLARIMIZ İSTEDİ BİZLER YAPIYORUZ”

BAŞKAN MESUT ÜNER; ”VATANDAŞLARIMIZ İSTEDİ BİZLER YAPIYORUZ”
Bu haber 29 Nisan 2020 - 13:46 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda ilçede başlattığı çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

“Vatandaşlarımızın bizlerden en çok talep ettikleri yol bakım, onarım ve ışıklandırma çalışmalarımıza hiç durmaksızın devam ediyoruz” diyen Başkan Mesut Üner,  çalışmaları yerinde incelerken esnaf ve vatandaşlar ile de görüşerek talep ve önerilerini dinledi.

“Gece gündüz demeden çalışarak tamamladığımız ve yakın bir sürede bitireceğimiz çalışmalarımızla Çatalca’mız Sokak ve caddeleriyle ışıl ışıl ve vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir ilçe haline gelecek” şeklinde açıklama yapan Başkan Üner,  Çatalca’nın girişinden itibaren caddeleriyle, sokaklarıyla, ışıklandırmalarıyla yepyeni ve ilçeye yakışan bir çehreye kavuşacağını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER