SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER : “UNUTMAYALIM, BUGÜN EVDE KALARAK YARINIMIZI, GELECEĞİMİZİ KURTARACAĞIZ”

BAŞKAN MESUT ÜNER : “UNUTMAYALIM, BUGÜN EVDE KALARAK YARINIMIZI, GELECEĞİMİZİ KURTARACAĞIZ”
Bu haber 20 Nisan 2020 - 13:07 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner salgın tedbirleri kapsamında sokağa çıkmanın kısıtlandığı bu hafta sonunda da vatandaşlar için ekipleri seferber ederken kendisi de incelemelerde bulundu.

Çakıl, Elbasan, Ovayenice Mahallelerini ziyaret eden Başkan Üner hem evlerinin balkonlarında, pencerelerinde, bahçelerinde olan vatandaşlarla hem de mahalle muhtarları ile görüşerek istek ve taleplerini dinledi.

İhtiyacı olan vatandaşlara maske ve el dezenfektanları veren  Üner, kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için evde kalmanın ve kurallara uymanın önemine değinerek, “Unutmayalım, bugün evde kalarak yarınımızı, geleceğimizi kurtaracağız” ifadelerine yer verdi.

CAN DOSTLARA MAMA VE SU DAĞITIMI

Başkan Mesut Üner, ziyaretleri esnasında sokaklarda yalnız kalan can dostları düzenli olarak her gün besleyen ve tedavi eden ekip  ile birlikte sessiz dostlara mama dağıtımında bulundu.

Bu zorlu günlerde sokak hayvanlarının yalnız olmadığına dikkat çeken Başkan Mesut Üner, “Sokaklarda yalnız kalan can dostlarımızı merak etmeyin. Onları düzenli olarak besliyor, tedavi ediyor, mamasız, susuz ve en önemlisi sevgisiz bırakmıyoruz” sözleri ile can dostlarının yanında olduklarını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER